Recent Posts

  Seksi pillu vapaita naisia

  seksi pillu vapaita naisia

  Osa sanoi olevansa varattuja, osa vain vaati "luottamuksellisuutta" tai "salassapitotaitoa". Erikoisin ehdotus oli sellainen, jossa mies pyysi, että käyttäisin häntä hyväkseni taloudellisesti. Minun olisi täytynyt ottaa hänestä noloja kuvia, ja kiristää häneltä rahaa uhkaamalla julkaista kuvat. Poistin profiilin, enkä ole katunut. Tinderissä on paljon vähemmän pelkän seksiseuran hakijoita. Olen juuri 50 vuotta täyttänyt nainen. Deittiprofiileissani olen kertonut itsestäni totuudenmukaisesti: Olen ilmoittanut etsiväni rehellistä, hauskaa ja luotettavaa miestä.

  Ikähaarukka on ollut n. Olen hämmentynyt siitä, kuinka paljon on tullut yhteydenottopyyntöjä 20—vuotiailta miehiltä. Minun perspektiivistäni katsottuna he ovat poikia. He ovat olleet myös tosissaan, ei vain hupimielellä. En vaan pysty tapailemaan omien lasteni ikäistä miestä tai siis poikaa. Muutama suora seksiehdotuskin on ollut. On kysytty ensimmäiseksi kuppikokoa ja niin edelleen. Mutta suhtaudun myönteisesti nettideittailuun, ja toivon, että jonain päivänä löydän itselleni sen rakkaan, jonka kanssa elän vanhuuden kultaiset vuodet.

  Minulla oli parikymppisenä hetken kokeilun vuoksi treffipalstalla profiili, jossa mainitsin hakevani seksiseuraa. Viestejä tuli reilu viikossa yli , todella moni vanhempi ukkomies halusi nuorempaa naista salaisesti. Ryhmäseksiehdotuksia sekä fantasioita kerrottiin suoraan. Jotkut myös tarjosivat rahaa useita tonneja yhdestä yöstä. En tarttunut yhteenkään tarjoukseen ja melko pian poistin profiilin. Oli melko hämmentävä kokemus. Kokeilin pitkän parisuhteen päätyttyä treffisivustoa ja jätin itse aika avoimeksi sen, mitä olen etsimässä, koska en sitä oikein itsekään tiennyt.

  Olen parikymppinen nainen ja saamani yhteydenotot olivat aika erilaisia. Jotkut etsivät parisuhteelleen piristystä kolmannesta osapuolesta ja toiset hakivat juttuseuraa. Mieleen ovat kuitenkin jääneet yhtälailla yhteydenotot varatuilta, jopa puolisonsa kanssa asuvilta miehiltä, jotka sanoivat suoraan, ettei heidän kumppaninsa tiedä heidän seksiseuran hakemisestaan.

  Minulla oli yli kymmenen vuotta sitten kiinnostusta samaan sukupuoleen ja nettideittiprofiili oli helpoin tapa tutustua naisiin. Oli jännittävää tutustua lesbo- ja bi-naisiin ja tapasin treffeillä kolme naista. Tavattiin ihan kaupungilla kahvilla ja juteltiin. Kolmas heistä oli todella kaunis ja ihastuin häneen tosissaan. Olisin halunnut seurustella, mutta hän oli jo varattu ja epäröi liian kauan, minkä aikana ehdin löytää nykyisen kumppanini.

  Hassuinta deittailussa oli se, että tämä nainen numero kolme seurusteli naisen kanssa, jonka olin jo muutamaa kuukautta aiemmin tavannut! Eli molemmat pettivät toisistaan tietämättä toisiaan minun kanssa, ja asia paljastui. Ei ollut yllätys, että heidän keskinäinen suhteensa ei kauaa kestänyt. Olen löytänyt Sen Oikean, joten suunnittelen kosivani miestäni vuosipäivän alla.

  Varattuja miehiä liikkuu paljon ja osa etsii vain seksiseuraa, osa juttukaveria ja osa uutta kumppania. Kukaan ei ole salannut olevansa varattu.

  Jokainen on kertonut sen heti ja osa kysyy, että haittaako. Yksi vapaa mies pyysi muuttamaan luokseen eri paikkakunnalle, vaikka ei oltu edes tavattu tai kuvia nähty. Eräs mies, jonka kanssa kävin treffeillä, vaati, että hänelle on soitettava joka ilta, jos emme ole yhdessä.

  Onneksi en ollut antanut puhelinnumeroani hänelle. Ei edennyt yhtään pidemmälle se suhde. Yksi tonki tietojani internetin kautta. Seuraavaksi tuli kaveripyyntö Facebookissa. Ja oli yrittänyt puhelinnumeroakin metsästää. Onneksi mulla on salainen numero! Eräs mies, jonka bongasin netistä, meni kanssani naimisiin.

  Toinen on nämä ns. Usein sitten tulee ero kun nainen löytää Suomessa varakkaamman "farangin". En sano etteikö noista suhteista osa onnistuisi ja että suomalaiset naiset eivät kiinnittäisi huomiota miehen varallisuuten. Kuitenkin suhteella on parhaat mahdollisuudet onnistua jos osapuolet ovat suurinpiirtein tasavertaisia. Jos nimimerkki on "suomessasyntynytafro", niin mitäpä luulisit kulttuurin omaksumisesta ja hyväksymisestä? Älä unohda perheen ja suvun merkitystä.

  Enpäs oo vähän aikaan täällä käynyt mutta kivasti on mielipiteitä tullut kehiin! Koen että olen aina jollain tavalla omaksunut Suomalaisen kulttuurin vaikka Afrikkalainen kulttuuri oli vahvasti osa arkeani kasvataessa.

  Tiedän etten tule ikinä joutumaan sellaiseen tilanteeseen jossa alkaisin Suomalaisen miehen kanssa seurustelemaan ja myöhemmin menemään hänen kanssaan naimisiin vaan papereitten takia koska olen itsekkin Suomen kansalainen valinnan varaa minulla siis on. En osaa sanoa mitä tarkalleen suhteelta odotan paitsi että se kestäisi pitkään.. No sinulla on sitten täydet mahdollisuudet saada haluamasi. No joo, myönnän että "suomiafro" naiset voivat olla hyvin kauniita suomimiehenkin silmään.

  Missä kuljeksivat vapaat vakiintumis haluiset kolmenkympin tietämillä olevat "suomiafro" naiset? Voi löytyikö se pikkuisen tyttökaveri ihan uudesta -Seelannista asti ja nyt on sit ihan vuosisadan tarina, sit pikku Pekka ihmettelee muutaman vuoden päästä, kun on lusikat lähteneet ulos, lue toi sun väkerryksesi uudelleen silloin suhteen kestävyydestä, kun kyseessä samaa länsimaista kulttuuria.

  Kirjoitat niin hyvin suomea, että sinulla on suomalaisen miehen kanssa yhteinen kieli. Tämä auttaa pitkässä juoksussa ja itsellä ei tosiaan ulkomaalaisista naisista huonojakaan kokemuksia. Minkäikäinen olet ja kuinka kauan asunut suomessa? Ulkomailla työmatkoilla asuessa tavatuja. Osa aivan hemmetin hienoja. Osa ei niin niin hienoja. Eipä ole heti ensimmäiseksi tullut ulkomailla tai Suomessa tullut kysyttyä, että onko sukusi jo pitkään asunut Amarikassa tai mistä olet Suomeen tullut.

  Ei ensimmäisiä kysymyksiä kuten ei ihon väri. Ihan sama jos ihon väri jne. Eka kysymys ei sukututkimukseen liittyvä. Minua kyllä aina tuo sukututkimus kiinnostaa, joten pahoitteluni, että tulen olemaan juuristasi kiinnostunut. Tosin vanhemmiten ja enemmän ulkolaisia ja värillisiä tavattuani, olen oppinut vähän hillitsemään uteliaisuuttani tai ainakin sen esiintuomista.

  Positiivisempi suhtautuminen afrikkalaisiin naisiin kuin vaikkapa afroamerikkalaisiin tai afrokaribialaisiin. Ainakin tapaamani afrikkalaiset opiskelijanaiset ovat olleet kiinnostavia, käytökseltään miellyttäviä, asiallisia ja perhearvoja kunnioittavia.

  Mitä tulee ulkonäkökysymyksiin olen niitä suomalaismiehiä jotka pitävät afrikkalaisia naisia myös kauniina, viehättävinä ja puoleensavetävinä. Minulla ei ole ainakaan mitään sellaisia näkemyksiä jonka mukaan afrikkalaisista preferenssinä pitäisin vaaleahkoa, etiopialaismallista ihonväriä.

  Mitä tummaihoisempi, sitä kauniimpi. Sosiaalisesti suosin hieman keskivertaista enemmän koulutettuja. Tuntuu että on enemmän "yhteistä puhuttavaa".

  Kerrotaan nyt omiakin kokemuksia kun kerran tänne eksyin. Olen parin viikon verran tapaillut parikymppistä afrikkalaista naista joka on asunut Suomessa pitkään. Täytyy sanoa että upea nainen ja väri on vain plussaa: Aluksi oli hieman ennakkoluuloja mutta ne kyllä hävisivät nopeasti.

  Minun mielestäni afrikkalaiset ja myös muualta kotoisin olevat esim. Ja varmasti useimmat ovat oikeasti mukavia ja rakastettavia ihmisiä. Harmi vaan, että Suomessa on niin kovin vähän afrikkalaisia tai ulkomaalaisen taustan omaavia ylipäänsä.

  Helsingissäkin näkyy katukuvassa usein mustia miehiä ja somalialaisia, mikä on ihan jees, mutta harvemmin mustia naisia. Ylipäänsä Suomi olisi parempi paikka, jos täällä olisi enemmän ulkomaalaisia ja ihmiset ylipäänsä olisivat avarakatseisempia. Ei taida tasa-arvo toteutua. Miten se tähän liittyy? Mikä on suomalaisten ukkojen ja akkojen pulijakauma?

  Suomeen pitäisi saada enemmän afrikkalaisia naisia. He ovat minun preferenssini. Ei afrikkalaisia miehiä eikä naisia Suomeen. Jos Helsinkiin saataisiin 50 kuubalaista naista, tämäkin saatanan hautausmaa voisi herätä eloon. Ja ilman yletöntä, typerää viinan kittaamista. Kun kalu alkaa seisomaan paatuneimmallakaan skinillä ei ole väliä minkä värinen nainen on.

  En naisen värillä ole merkitystä jos on muuten mieleen sillä pillu ja tissit löytyvät niin valkoisilta, mustilta kuin keltaisilta naisilta. Pillu on niin valkoisen, mustan kuin keltaisenkin miehen rakkain paikka. Kunnollinen mies vastaa suoraan kysymykseen suoraan: Mustat naiset ovat aivan ihania.

  Heillä on erityisen hyvin kehittynyt esteettisyyden, kauneuden taju. Osaavat laittaa tukkansa ja vaatteensa äärimmäisen viehättävästi. En mie ole koskaan mitään kylttiä nahny joka ilmoittas missä se raja kulkee. Pitänee kysyä tutuilta onko ne nähny moista. Siis onhan tummat emännät eksoottisia ;. Tuo jalkavaimo puhe on höpö pöpöä. Ei suomalaiset, jotka oli vielä vuotta sitten torpan keisareita pidä jalkavaimoja. Onnellisia tuntuvat olevan pari-suhteessa. Itse olisin kovastikin kiinnostunut seurustelemisesta kiltin ja kivan mustan tytön kanssa, mutta olen kyllä pannut merkille sen että jos valkoiselle suomalaiselle naiselle kiltti mies on enemmänkin kaveri, niin mustalle naiselle kiltti mies on totaalinen turn off.

  Asun helsingissä, joten olen jo lähes 20 vuoden ajan nähnyt niin kaduilla, ravintoloissa kuin työpaikoillakin useita eri tummia naisia, ja heistä yksikään ei edes vilkaise minuun päin.

  Aasialaisista naisista muutama on hymyillyt minulle kauniisti, mutta mustat naiset kohtelevat minua kuin ilmaa. Suomalainen nainen on ainut joka on lähestynyt minua kaikkein aktiivisimmin, joten olen saanut kyllä hyvin vahvan vaikutelman siitä ettei mustia naisia kiinnosta valkoinen suomalainen mies lainkaan.

  Tästä syystä en viitsi suotta häiritä heitä, kun tietää että pakit tulee jokatapauksessa. Uskon, että olet liian kiltti ja tylsä tulisellle afronaiselle ellei se ole jostain uskonnollisista piireistä.

  Kerroppa mitä mielenkiintoista yleensäkin on jossain ns. Kuka nainen paitsi aasialainen, on kiinnostunut kilteistä ja aina-valmiina olevista miehistä. Tummissa naisissa on sen verran enemmän luonetta kuin missään, että älä edes viitsi vaivautua yrittämään niitä.

  Keskity vaan aasian helppoihin naisiin, ne ei ole kovin kranttuja ulkonäkösi suhteen, vaan haluavat jossain vaiheessa vain tietää paljon sulla on rahaa pankkitilillä. Vain valkoista miestä fanaattisesti inhoava suomalainen feministi voi kirjoittaa noin vihamielisen vastauksen. Juuri sinunkaltaistesi suomi-naisten takia todella toivon että kaikki suomalaiset naiset pakkonaitettaisiin muslimi-miehille jalkavaimoiksi ja suomalaiset miehet ottaisivat vaimon aasiasta.

  Aloittaja kysyy mitä mieltä miehet ovat mustista naisista. Vastaan että en halua heitä koska he palvovat vain väkivaltaisia raiskaajia. En ole raiskaaja enkä väkivaltainen, joten en halua miesvihaa täynnä olevaa valkoista enkä mustaa naista.

  Pitkästä aikaa täällä taas! Missä ovat vuotiaat sinkut "suomiafro" naiset: Minä tiedän tapauksen jossa musta nainen ja valkoinen mies kirjoittelivat toisilleen netissä ilman että kumpikaan tiesi minkä värinen toinen on. Kumpikin on läntisestä teollisuusmaasta ja kristittyjä. Pariskunta kiinnostui toisistaan niin paljon että tapasivat ja sitten lopulta seurustelun jälkeen menivät naimisiin. Itse en kuulu tohon ikäryhmään joten en osaa sanoa, voisin kuitenkin kuvitella että ihan normi paikoissa missä suomalaisetkin.

  Olen suomalainen mies ja suhtautuminen afrikkalaisiin ja aasialaisiin naisiin on hyvin myönteinen ja toivoisin heitä lisää tänne suomeen. Ja mikä ettei myös elämänkumppaniksi ihan hyvin voisi ajatella ulkomaalaista naista.

  Mietin vain sitä, että missä afrikkalaiset sinkkunaiset vapaa-aikaansa viettävät. Tietenkin päivisin he ovat varmaan opiskelemassa tai töissä. Ainakin kaupassa heitä näkee silloin tällöin ja ehkä varmemmin iltapäivän jälkeen, kun palaavat kotiin ja käyvät ruoka ostoksilla. Täällä ainakin näkee afrikkalaisia ostoksilla paikallisessa Lidl marketissa ja siellä käy aika monesta eri kansallisuudesta ihmisiä ostoksilla.

  Iltaisin kaduilla ei kyllä paljon afrikkalaisia naisia näy, joten onko niin, että he kokoontuvat viettämään iltaa muiden kaupungissa asuvien afrikkaalisten kanssa, jolloin eivät tarvise olla yksikseen. Olisipa rohkeutta lähestyä afrikkalaista naista, kun oon senverran ujo luonteeltani, etten uskalla lähestyä juuri ketään naista, koska oletan, että saan taas pakit, kun muutaman kerran olen ollut treffeillä ja oon saanu aina pakit.

  Olisin kyllä otettu, jos afrikkalainen nainen tulis jutteleen mulle suomalaiselle miehelle, niin ei varmaan koskaan tuu tapahtumaan, mutta sitä toivon. Ei oikein iske tulta 2. Minua ei kyllä kiinnosta mustat tai erittäin tummat naiset. Sellainen suomalainen brunette on ok ja miksi ei vaikka joku ulkomaalainenkin mutta että joku tropiikin tyttö, kiinalainen tai thaimaalainen. Ei oikein iske ei sitten niin millään.

  Ennen melkein mikä tahansa jotenkin normaali suomalainen harmaavarpunen tai "Justiina". Jos afrikkalaisista pitäisi jotain kaunista sanoa, niin se on ehdottamasti takamus ja sen muoto mutta vastaavia löytyy kyllä suomalaisillakin joskin ovat harvinaisempia näkyjä.

  Pahimpia piirteitä ulkonäöllisesti afrikkalaisessa taas ovat kikkarapää, silmät, pusuhuulet ja koko leukavärkki sekä usein tikkumaiset sääret. Jotenkin ikä alkaa käsittääkseni painaa myös kovin nuorena. Kauniita tummia naisia vaikuttaisi olevan erityisesti Intiassa, arabimaissa ja entisen Neuvostoliiton eteläisissä osissa ja yleensä kauneimmat näistä ovat oman kansansa keskuudessa keskimääräistä vaaleampia joskin suomalaisittain tummia.

  Jälleen oli se aika vuodesta, kun maailman kauneimmat naiset katsastettiin, jälleen kerran kauko aasian kauneus voitti, filippiinat ovat brassien, venezuelan ohella menestyneimpiä kauneuskilpailuiden saralla. Ylempänä oleva nimimerkki on kirjoituksineen metsässä, kuin lumiukko, yhdessä varpustensa kanssa. Mielenkiintoista, että edellä mainitut maanosat ovat suurimmat kauneusteollisuuden ja plastiikkakirurgian kuluttajia Siis vedät johtopäätöksenä, että koska Kiinassa sekä Koreassa kauneuskirurgia jyllää, niin tämä koskisi Filippiinejä myöskin?

  Siksi veditkin reilusti maanosan mukaan, koska tiesit itsekkin, että juuri Filippiineillä se kauneuskirurgia ei jyllääkkään. Semmoista se on, ku pitää alkaa vihjaileen perättömiä; No sinua mukaillen Euroopassa jyllää kauneuskirurgia: D Onhan kolmen kärjessä 2 euroopan maata. Ei oikein iske tulta 3. No tarkoitin noin keskimääräisesti. Kauniita löyty joka maasta mutta ne eivät välttämättä aina kovin edusta omaa kansaansa ulkonäöllisesti. Aasiasta löytyy muuten paljon puoliksi tai ainakin osittain eurooppalaisia juuri kauneusalalta.

  Usein erottuvat edukseen ja ovat vähän isompiakin. Vaikka kuinka ylistäisit Kauko-Idän naisia, ovat ne ainakin minun mielestäni pieniä ja pienirintaisia silmistä nyt puhumattakaan. Minun mielestäni Suomalainen nainen on yhtä leveä, kuin pitkäkin, kuten Leevikin aikoinaan lauloi, pohkeet yleensä paksut. Silmät tihrusilmät, ja syvällä kallon sisällä. Hiukset luonostaan maantienväriset, nenä semmoinen perunamainen. Lantiota ei erot, ja tässä suurin syy miksi ei menestytä kauneuskisoissa.

  Mustat naiset ovat kauniita. Ja jos jätetään laskuista pois aina joukon mukana tulevat huijarit niin suurin osa edustaa moraaliltaan parempia arvoja kuin useimmat suomalaiset naikkoset. Kauniita ovat monet heistä, ylväs ryhti, upea vartalo, tietyllä tavalla maanläheisiä. Yhden kanssa seurustelleena voin sanoa että eivät ole helppoja nakkeja, seurustella piti pitkään ennen kuin suloihin pääsi tarkemmin tutustumaan.

  Mentaliteetti poikkeaa huomattavasti täkäläisistä siskoista, ovat epäluuloisia, mustasukkaisia ja omahyväisiä. Lisäksi äärimmäisen ylpeitä ja turhamaisia. Tämä nainen syntynyt ja kasvanut Afrikassa, mutta asunut kauan suomessa. Vaatii pitkää pinnaa, jotta jaksaa tosissaan. Kyllä kiinnostaa tosi paljon Afrikkalaiset ja Lähiidän naiset, Niitähän tapaa busseissa, metroissa, kaupoissa mutta kumminkin alitajunnassa on tieto siitä että ne on jo varattuja vaimoja, joten jokin iskeminen julkisilta paikoilta olisi jo suoritus jo sinänsä.

  Olen tietenkin väärä mies vastamaan kysymyksesi, koska en ole moneen vuoteen edes asunut Suomessa, mutta uskon silti määrätyistä poliitttisista suuntauksista huolimatta, että suurin osa meistä pitää ihmiset ihmisenä, hällä väliä minkä värinen iho sattuu olemaan. Itselläni on nykyisin onnistunut olemaan tummaihoisia naisia lähinaapurina ja takaan että hienompia ihmisiä saa hakemalla hakea.

  Mutta sinullahan on väriin kohdistuva yleistys, etkä lainkaan huomaa ettet kohtele yksilöitä yksilöinä. Vain se joka ei edes muista mistä hänen tuttunsa ovat alkujaan kotoisin on lähes täysin vapaa rasismista. Ei sillä värillä ole mitään väliä. Ja jos on niin suosittelen opiskelemaan. Olen syvästi rakastunut Suomessa asuvaan Afrikasta tulleeseen yh-naiseen.

  Hän on ehtinyt omaksua suomalaisen kulttuurin ja tavat, suomenkielen taito hänellä on kohtuullinen, ja hänellä on suomessa hankittu hyvä koulutus ja työ. Olisin täysin valmis ottamaan hänet puolisokseni. Parisuhteesta ja suhteen tilasta puhuminen on hänelle erittäin vaikeaa. Tuntuu että afrikkalainen yhteisö on monesti tärkeämpi kuin suhteeseen täysillä panostava puolisokandidaatti.

  Seurustelua meillä on takanamme puolisen vuotta. Nainen tuntuu olevan erittäin kiinni, mutta toisaalta pitävän etäällä. Itse olen tunteistani varma vaikka vientiä olisi myös kantaväestön piirissä.

  Kulttuuriin liittyviä konflikteja on jonkin verran, mutta ylitsepääsemättömiä ne eivät ole. Tuttavapiirini mielestä itse olen ns. Good catch, hyvin koulutettu kunnollinen mies.

  Sanoisin että afrikkalaiset naiset eivät juuri poikkea esim. Miehellä on ehdottomasti oltava hyvä itsetunto, ja herrasmiesmäiset käytöstavat, jos aikoo vakavaa suhdetta. Tasa-arvokäsitys afrikkalaisilla naisilla poikkeaa sikäli, että mies on ehdottomasti aina se, joka maksaa ulkonakäynnit.

  Niille, jotka kuvittelevat, että afrikkalaiset ovat jotenkin kevytkenkäisiä sanoisin että turha luulo, ainakaan ei voi yleistää. Pahin vika omassani taitaa olla taipumus omistamisen haluun ja mustasukkaisuuteen. Olen käynyt Marokossa ja Tunisiassa ja siellä miehillä oli todellakin herrasmiessäännöt hallussa. Paikalliset miehet auttoivat lastenvaunujen työnnössä kun huomasivat etten yksinäni kyennyt niitä työntämään vaikeiden esteiden takia, miehet avasivat mulle oven, jopa kauppakassejakin pyydettiin kantamaan ovelle saakka ja mies ojensi kädenkin kun nousin bussin penkiltä tai autosta kun mies avasi auton oven.

  Nuissa maissa nainen saa tuntea itsensä prinsessaksi. Tämän jälkeen suomalainen mies jää kakkoseksi. Miksi he eivät halua olla miehilleensä todellisia prinsessoja? Tunisialaisissa ja marokkolaisissa perheissä tytöistä kasvatetaan prinsessoja joita suojellaan rasituksilta ja kohdellaan kuin kukkaa kämmenellä. Suomalaisissa perheissä tytöt kasvatetaan supernaisiksi joiden pitäisi pärjätä kaikessa tai muuten on heikko.

  .

  : Seksi pillu vapaita naisia

  ALASTON AMATÖÖRI LINGAM MASSAGE STUDIO 36
  SUSU PORNO SEKSISEURAA OULUSTA Video nuru massage seksiseuranhaku
  Herba likööri treffit suomi haku 386

  Suomalainen seksi valintatalo noljakka

  Itsellä nigeriasta kotpisin oleva vaimo. Oispa call girls in finland viru yökerho suomalaiset miehet noin rohkeita! Hän on kristitty ja halusi tutustua paikalliseen kirkkoon, joten sunnuntai aamuna vein hänet paikalliseen kirkkoon jumalanpalvelukseen jonka jälkeen kävimme kahvilla. Eikä noi mustat tytöt ole kovin kiinnostuneita suomalaista miehistä. Mielenkiintoista, että edellä mainitut maanosat ovat suurimmat kauneusteollisuuden ja plastiikkakirurgian kuluttajia

  Suomi porno heidi erotic massage oulu

  Mari perankoski rinnat seksikamera Tämä auttaa pitkässä juoksussa deiteille huora turku itsellä ei tosiaan ulkomaalaisista naisista huonojakaan kokemuksia. Helsingissäkin näkyy katukuvassa usein mustia miehiä ja somalialaisia, mikä on ihan jees, mutta harvemmin mustia naisia. Ja mikä ettei myös elämänkumppaniksi ihan hyvin voisi ajatella ulkomaalaista naista. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Somaleitahan täällä tietty on, mutta itse ollessani kristitty en voisi harkita seurustelevani vakavasti muslimin kanssa ellei sitten hänellä halua kääntyä kristityksi. Suomeen pitäisi saada enemmän afrikkalaisia naisia. Tämä nainen syntynyt ja kasvanut Afrikassa, mutta asunut kauan suomessa.