Recent Posts

  Pieniä pilluja kielikoru

  ..

  Muistanethan, että yhtään tutkimusta Suomessa ei ole tehty mulkkumitoista. Maailmalla on tehty tutkimus ja Ei ole kuulopuheita, ihan lukenut olen internetin englanninkielisiltä sivuilta. Maailma ei päde Suomessa Tuon olen lukenut tältä palstalta Eikö Suomi ole maailmaa? Siltähän tuo välillä tuntuu; UrAnus on yksi vaihtoehto Jos joku on tuonut nähtäväksi asiallisen tiedon, että kullien km.

  Tästä voi päätellä, että Suomi ei ole maailmassa. Pienet pillut on harvassa, kyllä ne on enenemissä määrin mallia "rannetta myöden". Viikolla tuli joku dokkari alapää uusiksi tjsp. Siinä lääkäri näytti ennen leikkausta kuinka löysä eräälläkin neidolla oli. Sinne löysään uuniin olisi käsi mennyt rannetta myöden aivan varmasti. Katsoin sen kyllä On harvassa ne tarkoittamasi hehtowitut joille menee isohko kulli tai käsi. Pillunreikään katsomalla näkyy naisen päälaki sisäkautta kun em.

  Kyse kuitenkin harvinaislaatuisesta ja kirurgisin toimenpitein pitkäkestoisesti hoidettavasta ja vakavasta sairaudesta.

  Fysioterapiaakin siihen tarvitaan ja kenties psykiatria ja terapeuttia. Onneksi kyse äärimmmäisen harvinaisesta taudista ja niissä tapauksissa tietty iso mulkku miehellä on eduksi. Aivan hirweetä skeidaa jätkä jauhaa, kyse ei ollut mistään sairaudesta. Siinäkin haastateltiin erästä naisgyneä tai vastaavaa ja se sanoi eräänkin naisen värkistä että sinne ajaisi kaksikerroksinen bussi. Eräskin nainen sanoi ettei miehensä penis tunnu missään, kyllä tuota Töttelsonkin on sen verran kummun piälle päässyt että tietää..

  Ei se terve oo sen aromipes jos käsi meneeä. No ei sinne nyt stna Lontoon bussia aja oikeesti vttu sisään, haloo: Ja se on yhden naisen wittttttu! Yleensä pimppi on kireä kun nuijjin 13 senttisellä naista orkkuihin. Tumputa nykeröösi kolmesti päivässä, tarvittaessa tarpeen mukaan! Oletko varma ettet kärsi ennenaikaisista siemensyösksyistä? On paljon naisia joille käsi menee sinne vaivattomasti. Keskikoisten aivan turha sinne mennä huseeraamaan ja esittämään että ei koolla väliä vaan miten sitä käyttää.

  Heidän esityksiään ei kaivata. Jos wittu on kuin kumisaappaanvarsi, ei keskikokoisella 13 senttisellä nolaa kuin sen witunkantajan. Parempi parantaa toosa kuntoon ja kokeilla nussimista sitten kun tavara kunnossa.

  Osaan jo lukea Keskikoko on 17cm Kongossa, Suomessa Sullon vitun pieni Ihanaa jos ois 13 mutta se on suomessa 16cm, ihanaa, oletko käynyt kongossa kun tiedät mitat? Oisko kongossa mahdollisesti valehdeltu turismin toivossa? Sinähän vitun hintti voit alkaa mitata, kun tuntuu kiinnostavan.

  Muista, että mittaat vaan munan. Ei muita ruumiinosia mukaan! I can feel your pain man!! Mitäs me sitten mitataan? Tuo sininen on varmaankin takavuosien drinkki; Sininen Enkeli; Sillä kyllä tosiaan nuppi turpoaa D Mukavaa, että Liikkuva Poliisi on tullut seuraamaan palstaa ja nekin kulkevat sinisissä; Ellei kyseessä ole sitten lyhenne sanoista Long Penis, mutta kelläpä täällä pikkumulkkuisten maassa yli senttistä olisi Pitkät alkavat Suomessa 13sta sentistä.

  Sen ja paljon muuta olen oppinut tätä palstaa tutkailemalla. Liikkuva homo-poliisiko kulkee sinusissä?? Vastaa alkuperäiseen viestiin Miten "hirveette" naida isoilla munillanne pieniä pilluja?

  Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Joissain tapauksissa keho saattaa hylkiä siihen asennettua vierasta esinettä. Liiallinen ihon  kuivuminen, vääränmalliset tai liian raskaat korut, tai lävistykseen kohdistunut vaurio voivat myös kasvattaa uloskasvun riskiä. Noudata aina lävistäjäsi antamia jälkihoito-ohjeita kunnes lävistyksesi on täysin parantunut, ja mahdollisissa ongelmatilanteissa käänny heti lävistäjäsi puoleen.

  Mistä tiedän onko lävistykseni tulehtunut? Tulehduksen tyypillisiä oireita ovat haavan märkiminen, punotus, turvotus, kuumotus ja kipu. Jos epäilet lävistyksesi tulehtuneen ota hetimiten yhteyttä lävistäjääsi, hän neuvoo kuinka menetellä. Paranemisaikana lievät tulehduksen merkit ovat normaalia parantumista. Teettekö lävistyksiä asiakkaan omalla korulla? Hygienia- ja turvallisuussyistä emme tee lävistyksiä muualta hankituilla korulla. Halutessasi voit tottakai myöhemmin vaihtaa oman korusi lävistykseen, omalla vastuullasi.

  Teettekö lävistyksiä alle vuotiaille? Alle 16 vuotiailta edellytämme huoltajan suostumuksen. Huoltajan tulee myös olla läsnä liikkeessä. Pelkkä lupalappu tai puhelinsoitto ei siis riitä. Huoltajan tulee olla yhteydessä lävistäjään ennen ajan varaamista.

  Kuinka kauan kestää lävistyksen paraneminen? Paraneminen on kiinni lävistyksen sijainnista, kehon reaktiosta, henkilökohtaisesta hygieniasta ja jälkihoidosta. Katso arvioidut paranemisajat lävistyskohtaisesti vasemmalta.

  Mistä saan antiseptista suuhuuhdetta? Voinko ottaa ystävän mukaan? Pieni henkinen tuki ei ole koskaan pahitteeksi. Saanko käydä saunassa lävistyksen paranemisaikana? Suosittelemme huuhtelemaan lävistyksen huolellisesti kaikenlaisen hikoilun jälkeen. Saanko polttaa tupakkaa lävistyksen paranemisaikana?

  Mikäli lävistys sijaitsee suussa, suosittelemme purskuttamaan suun  H 2 Ocean Mouth Rinse  suuhuuhteella savukkeen jälkeen jottei terva, häkä yms. Voinko juoda alkoholia lävistyksen paranemisaikana? Jos pystyt noudattamaan jälkihoito-ohjeita myös päihtyneenä. Tuntuuko lävistyksen ottaminen samalta kuin tatuoinnin?

  Nämä kaksi eivät ole millään tavoin verrattavissa toisiinsa.

  Treffiseuraa omakuva pimppi

  HTTP WWW FKK ARTEMIS DE PORNO CHAT SUOMI