Recent Posts

  Seuranhakupalsta veljen kyrpä

  Typeryyttäni olin kuin en tietäisi maksutapaa. Aino katseli siis napurini,kai se meniperille. Juu Juu sanoin kyl se käy Niinpä hommienjälkeen lämmitimme saunan Saunomaan mennessämme hän kysyi oliko ollut tyttöjenkanssa.

  Nielaisin ja sanoin en. Aino sanoikin että meillä onkin aikaa mukavasti,koko viikko. Olen onnellinen hänen opeistaan. Olemme nytkin ikääntyneinä edelleel rakastelleet ja kieli ei unhoitu milloinkaan.

  Mulla oli veljen kanssa joskus murrosikäisinä seisottelutuokioita. Tehtiin yhdessä maatalon töitä ja joskus heinäsaraanissa tokaisin, että perkele kun tuo mulukkin seisoo.

  Niin miullakii, totesi veli. Sitten varovasti avattiin sepalukset ja katseltiin seisovia kalujamme. Hänellä oli pienehkö tuppimulkku mulla suurempi, josta terskakin jo näkyi. Koskettelimme toistemme mulkkuja ja painelimme niitä vastakkain, kummalla ennemmin taipuu fys. Jatkoimme leikkejämme silloin tällöin. Muutakin myöhemmin, mutta ei koskaan panoja. Sen muistan kun olin hänen kanssaan saunassa, mulla seisoi aina enkä sitä peitellyt. Veli oli vähän estoisempi.

  Nyt ollaan jo aikuisia ja kummallakin naiset ja lapset, mulla joka lapsenlapsi. Tulee kuitenkin aina joskus mieleen nuo nuoruusmuistot enkä pahalla niitä muistele. Oi nuoruus ja seksuaalinen herääminen. Olin kesällä maalla sukulaisten hoivissa. Nukuin serkkujen kanssa aitassa. Pojat pani mua peppuun vuorotellen. Loppu kesästä opin nauttimaan siitä.

  Syksyllä koulun alkaessa halusin lisää Minua kiihottaa äitipuolen ja pojan välinen seksi ja että äitipuolella on isot rinnat. Toisaalta äitipuoli ei ole sukulaisesi. Mä uhallani härnään veljeni sairaan kiimasex työnnän persettä sen etumusta vasten ja harjaan hiuksia pikkuhousut ja tissiliivit päällä kun se istuu sohvalla se ei saa silmiään irti musta luulen et siltä on tullu muutaman kerran housuun kun oon istunu sen syliin ja musiikin tahdissa liikkunu.

  Joko koetit isäpuoleen, ja miten teit tai meinasit tehdä saadaksesi sen kiihottumaan? Mulla oli kanssa tapana kiusata pikkuveljeä, kun se oli murrosiässä. Usein keinuttelin lanteita ja pidin löysää T-paitaa, missä kaula-aukko paljasti nännit kumarrellessa. Kerrankin makoilin sohvalla ja vilauttelin mustia pikkuhousuja välillä.

  Jumatsuka, että se kuolasi ja sen etumus pullotti. Joskus melkein pelotti, että se käy kiinni. Kerrankin tulin saunasta ja isä ja äiti vuorostaan menivät saunaan. Join limua keittiön ovella pelkkä pyyhe ympärilläni. Veli istui sohvalla ja oli kumartuneena seisovan kullinsa päällä. Menin ohitse ja pudotin pyyhkeen huoneeni ovella. Sovittelin pikkuhousuja autuaan hitaasti, kun noteerasin veljen katsovan minua oviaukossa.

  Peitin rintani käsilläni ja käännyin ja huomasin hänen alkkarinsa etumuksen pullottavan ja läikkä paljasti, että hän oli lauennut housuihin samalla. Hän hävisi vessaan samantien Huoneissamme oli välissä vaatekomeroseinä. Aikanaan, kun poikakaveri astui kuvaan mukaan, niin tiesin veljeni kuuntelevan komeron läpi panemistamme.

  Joskus, jätin komeron oven raolleen tahallani ja huohotin liioitellusti. Pelkkä varovainen paneminen sai sänkyni natisemaan. Mun isoveljeni on mua 10v vanhempi. Hän ei asu meillä vaan mualla. Kun veljeni tulee meille olen hänen kimpussa lähes aina. Monta kertaa leikin varjolla hän on ottanut multa housut pois jaloistani. Kun tulin vanhemmaksi halusin hänen mukaansa ja maksu oli aina housut pois jaloista, saman tekevää oliko paikalla joku vai oltiinko kahdestaan.

  Ja veljeni halusi tarkistaa mun pilini että toimiiko se. Sen jälkeen poika pöydälle ja tarkastus. Kun olivat tarkistaneet pojan pääsin veljeni mukaan, ja vasta ulkona lähellä hänen autoaan mulle laitettiin housut jalkaani. Eikä ollut harvinaista että veljeni käski minun juosta jonnekkin alapää paljaana.

  Meillä on hyvät välin veljeni kanssa. Veli on mun vallassa saan siltä seisomaan aina kun haluun sitä härnätä ja jos haluun sen ihan nolox niin sit vähä vaikka hieron sen munaa perseellä tai reidellä niin siltä tulee mällit housuun mä näin kerran ku isäpuoli pani mun mutsia takaapäin ja kiihotuin siitä ihan sairaasti nyt mä oon vähä tehny isäpuolelle samoja juttuja kun veljelle eli keimaillu, flirttaillu ja ollu bikineissä tai pikkuhousut ja rintsikat päällä niin oon huomannu että isäpuolella kanssa housun etumus pullistuu.

  Voit aivan hyvin nauttia lisää ja olla vittu paljaana ja avata sitä sormin veljesi katsottavaksi. Tytöt eivät voi oikein käsittää, miten miehet nauttivat tytön sukupuolielimiä katsellessaan, sillä tytöt eivät tunne aivan samoin nähdessään pojan kyrvän.

  Kun avaat veljellesi kosteata ja turvonnutta, kaunista vittuasi, huomaat pian, kuinka hän ilostuu, ja samalla saat tuntea olevasi todella viehättävä prinsessa, joka saa miesten päät pyörälle. Sinun ei tarvitse tehdä mitään erikoista. Tulet vain veljesi eteen niinkuin ennenkin ja teet siinä voimisteluliikkeitä, mutta tällä kertaa sukupuolielimet paljaana. Ihan olet pokkana, sillä se on aivan luonnollista. Veljesi taatusti naulautuu vittuasi katsomaan, jolloin vedät sitä auki, annat hänen onanoida, ja nautit itsekin prinsessana olosta.

  Jos haluat voit siinä vielä sormettaa sukupuolielimiäsi. Yhtä lailla veljesi kuin isäpuolesikin arvostaa sitä, että voit aivan hyvin olla heidän seurassaan vittu aivan paljaana, siis tykkänään ilman bikinihousuja. Samalla saat tuntea olevasi todella haluttu. Flirtissä ei voi mennä liian pitkälle, sillä sinä määräät rajan. Paljaat sukupuolielimet ovat täysin luonnollinen asia. Aluksi sinusta se voi tuntua liioittelevalta, mutta kun olet muutaman kerran ollut paljain vituin, sinusta alkaa tuntua kummalta, jos et ole välillä heidän seurassaan alaosattomassa.

  Paljon iloa sinulle flirttaamisesta! Kun olet tottunut olemaan vittu paljaana, ei sinun enää tarvitse mennä omaan huoneeseesi sormettamaan, vaan voit sormettaa myös ihan siinä paikalla ja nauttia itsekin enemmän. Tuotat myös meille palstalaisille iloa kertomuksillasi.

  Kerro vastakin, miten on edennyt. Mä ostin sellaset tosi sexyt mustat alushousut ja rintsikat. Tulin ne päällä kerran suihkusta alakerrasta ja isäpuoli istu sohvalla kattomassa telkkaa.

  Kuten olen sinua jo pari kertaa kehottanut, ole jo ihmeessä vittu paljaana. Sekä saat toisen, että itsesi kiihottumaan aivan äärimmilleen. Tuotat nautintoa itsellesi ja toiselle. Voit ensin kerätä luontevuutta kääriytymällä isoon pyyhkeeseen, mutta annat sen puolihuolimatta aueta ja jossakin vaiheessa et edes kääri sitä takaisin. Aikoinaan vaimoni sisko tuli saunasta kylpytakissa ja antoi takin sitten aueta, niin että nätti vittu näkyi aivan paljaana.

  Kokeile, kerro täällä, miten meni. Luultavasti otat ihan luontevasti tavaksikin. Mua kiihottaa enemmän se kun on jotain sexyy päällä ettei kaikki näy ja on silleen niinku omissa oloissaan mut seuraa kuitenkin kun veli tai isäpuoli ei saa katsetta irti. Voit runkata sitä ja näyttää samalla vittuasi. Tai anna veljesi runkata vittuasi samalla, kun runkkaat sen kyrpää.

  Voitte myös runkata molemmat katsellessanne toistenne runkkaamista. Tai aivan rennosti voit hotkaista isäsi kaapelin kapeisiin kasvoihin samalla kun veljes työntää löylykauhan sun perseeseen. Mulla on vanhemmat siskopuoli ja velipuoli. Kun ne oli teinejä niin ne oli hirveen kiinnostuneita musta.

  Meillä oli silloin yhteinen huone. Velipuoli panee mua peppuun säännöllisesti. Siskopuoli sanoi että se tykkää pikkupojista. Siksi se tykkää musta. Näin on kuulema hyvä. Nyt sen ei tarvi etsiä peppua kodin ulkopuolelta. Seurustelin yksihuoltaja äidin kanssa. Sen tytär jäi mulle vähän etäiseksi. Yllätyin yksi aamu kun sen äiti nousi sängystä töihin lähteäkseen ja tytär tuli tilalle. Sen äiti kurkkasi oveta ja sanoi lähtevänsä. Käski antaa tytön nukkua vieressä kun se sellaista kaipaa.

  Ulko-oven kolahdettua tyttö painui minuun kiinni. Tajusin sen olevan täysin alasti. Ymmärsi tyttärensä paineet ja miestarpeen, joten järjesteli asioita niin, että tytärkin sai äidin seurustelukumppanin kyrpää. Kun hän iltaisin kävi suihkussa, saatoin nähdä hänet kävelevän kylpyhuoneeseen ilman paitaa ja minun täytyy tunnustaa, että seurasin häntä silmilläni mielelläni. Luulen, että veljeni huomasi tämän ja jollain tavalla nauttikin siitä. Miehillä kun tuntuu olevan jonkinlainen itsepaljasteluvietti ; Mitään seksuaalista välillämme ei kuitenkaan ollut.

  Vaikka olinkin silloin tällöin pohtinut, miltä veljeni saattaisi näyttää ilman vaatteita, en edes kuvitellut ottavani selvää siitä. Kai se on ihan normaalia sisarusten välillä — kun näkee toisen kehittyvän ja muuttuvan, ja kun oma seksuaalisuus herää, myös mielenkiinto tuollaisia asioita kohtaan herää.

  Mutta se oli vain mielenkiintoa. Eräänä iltana se jokin sitten tapahtui. Katselin huoneessani eroottista elokuvaa ja kiihotuin siitä. Hyväilin itseäni peiton alla televisiota katsellessani ja toivoin, ettei kukaan törmäisi sisään huoneeseeni. Vanhempani olivat olohuoneessa katselemassa luultavasti samaa elokuvaa ja he luulivat minun nukkuvan. Olin kiihottuneempi kuin koskaan aikaisemmin ja fantasiat pyörivät päässäni. En kuitenkaan tyydyttänyt itseäni orgasmiin saakka, vaan halusin tehdä sen suihkussa.

  Olin jo vuosia aikaisemmin löytänyt virtaavan veden maagisen voiman ja harrastin itsetyydytystä melkeinpä pelkästään suihkussa. Kun kuulin vanhempieni menevän nukkumaan, hiippailin huoneestani ja suuntasin kohti kylpyhuonetta. Olin jo ihan kostea ja pelkäsin, että se näkyisi yöpaidassani, jos joku tulisi sytyttämään valot. Olin juuri tarttumassa kylpyhuoneen ovenkahvaan, kun tajusin kuulevani veden virtaavan.

  Petyin hieman, mutta ajattelin, että voisinhan odottaa vielä muutaman minuutin. Se varmasti laskisi tunnelmaa, mutta halusin sinä iltana käyttää suihkua. Olin kääntymässä kohti huonettani, kun tajusin, että suihkussani täytyy olla veljeni. Vanhempani olivat nukkumassa ja kumpikaan heistä ei käy iltaisin suihkussa.

  Mieleeni tuli häijy ajatus, joka luultavasti johtui kiihotuksestani. Päätin tarkastaa avaimenreiästä, miltä veljeni näytti alastomana. Kaikissa talomme ovissa oli avaimenreikä ja kylpyhuoneeseen oli suora näkymä takkahuoneen avaimenreiästä.

  Vaikka syyllisyys vähän pistelikin minua, kumarruin kurkkaamaan reiästä. Veljeni seisoi suihkussa ilman rihmankiertämää ja hieroi saippuaa lihaksikkaaseen vartaloonsa. Näky pysäytti minut täysin ja muutamaan sekuntiin en uskaltanut hengittääkään. Katselin siinä pimeässä huoneessa avaimenreiästä veljeäni ja koko tilanne tuntui yhtäkkiä mielettömän kiihottavalta.

  Laitoin käteni jalkoväliini ja aloin hyväillä itseäni. Veljeni ei tietenkään nähnyt minua. Hän seisoi siinä täysin alasti näytillä ja vesi virtasi hänen ihollaan. En ollut koskaan kuvitellutkaan kiihottuvani tirkistelystä, mutta niin siinä vain kävi. Syyllisyyskin peittyi himon alle. Veljeni alkoi pestä kaluaan ja huomasin sen alkavan paisua.

  Silmäni tapittivat tuota näkyä ja sormeni litisivät jalkovälissäni. Veljeni kalu paisui täyteen mittaansa — en ollut koskaan nähnyt miehen erektiota " livenä ". Hän hieroi myös itseään, mutta ei vienyt sitä loppuun asti. Näky oli kerrassaan lumoava. Hänen kätensä teki edestakaista liikettä peniksen ympärillä. Se kiihotti minua entistäkin enemmän. Veljeni kalu näytti todella isolta. Aloin kuvitella oman käteni sen ympärillä. Hieroin itseni huipulle asti ja sain todella upean orgasmin. Jouduin tukemaan kädelläni seinästä, jotta en olisi vajonnut lattialle.

  Katselin vielä hetken, kuinka veljeni erektio laski ja hän alkoi lopetella pesuaan. Hiippailin kiireesti takaisin huoneeseeni ja istuin sängylleni. Sydämeni jyskytti vieläkin kahtasataa ja mielessäni oli pelkästään kuva veljeni kauniista vartalosta ja hänen upeasta kalustaan. Kuuntelin kuinka hän sulki kylpyhuoneen oven ja meni omaan huoneeseensa.

  Aloin tolkuttaa itselleni, että olen perverssi ja minun täytyisi saada tuollaiset ajatukset mielestäni. Syyllisyys nosti taas päätään, mutta en voinut unohtaa sitä kiihkoa, mikä minut oli vallannut. Seuraavan parin kuukauden ajan annoin toistuvasti periksi himolleni ja odotin iltaisin tilaisuutta päästä tirkistelemään veljeäni. Päässäni oli alkanut pyöriä fantasioita hänestä ja välillä masturboidessani kuvittelin hänet sisälläni.

  Rehellisesti minun täytyy sanoa, että osa minusta tunsi todella suurta syyllisyyttä ja häpeää. Ajattelin, että mikä minä olen, kun kiihotun nähdessäni oman veljeni alastomana? Soimasin itseäni sairaaksi, mutta joka kerta kun tilaisuus koitti, löysin riittävästi perusteluja kukistaakseni järkeni. Pian tyydytin itseni useammin kylpyhuoneen oven takana kuin itse kylpyhuoneessa. Kertaakaan en ollut nähnyt hänen tulevan. Ne harvat kerrat, jolloin tilaisuus oli otollinen tirkistelylle olivat vaivan arvoisia, mutta kertaakaan en nähnyt hänen tyydyttävän itseään loppuun asti.

  Ehkä hän teki sitä suihkussa niin kuin minäkin, mutta onnistuin aina missaamaan ne kerrat. Se harmitti minua, sillä olin fantasioissani usein kuvitellut, miten hänen nesteensä roiskuisivat rinnoilleni.

  Minulla taisi olla jonkinlainen pakkomielle asiasta, koska eräänä iltana päätin ottaa askeleen tielle, jolta ei olisi paluuta. Veljeni oli yksin saunassa ja vanhempani jälleen kerran nukkumassa. Olin harkinnut asiaa pitkään ja mitä enemmän kuvittelin sitä mielessäni, sitä kiihottuneemmaksi kävin.

  Riisuin itseni alasti ja menin kylpyhuoneeseen, kun veljeni istui saunassa. Sydämeni pamppaili ja olin jo valmiiksi kostea alhaalta. Veljeni kysyi, että kuka siellä ja minä vastasin mahdollisimman huolettomasti, että minä vaan.

  Siihen veljeni totesi vain "aha". Menin saunaan hänen viereensä ja selitin hätävaleen, jonka mukaan eräs elokuva alkaisi tv: Veljeni näytti kieltämättä vähän vaivautuneelta.

  Se oli ymmärrettävää, sillä olimmehan olleet viimeksi saunassa jotain 3 vuotta sitten. Siinä ajassa etenkin minä olin ehtinyt muuttua paljon. Löin löylyä peliin niin kirjaimellisesti kuin kuvaannollisestikin. Taivutin itseäni taaksepäin silmät kiinni niin, että rintani työntyivät eteenpäin. Annoin hänen katsella ja hienovaraisesti kiihotin häntä. Onnistuin näyttämään koko ajan yllättävän luontevalta vaikka sydämeni jyskyttikin kuin tuhat patarumpua. Uskoin veljeni katselevan minua aina kun silmäni vältti, sillä hänellä ei ollut mikään kiire pois saunasta.

  Kun lähdin suihkuun, veljeni tuli perästä. Hän yritti jutustella jotain, mutta ymmärsin hänen vain purkavan hermostuneisuuttaan. Minäkin olin hermostunut, mutta liian kiihottunut välittääkseni siitä. Asetuin suihkun alle ja aloin hieroa vartaloani vesivirran alla. Käännyin selin häneen ja hieroin pyllyäni. Koskettelin itseäni hellävaraisemmin kuin yleensä suihkussa, sillä halusin sen näyttävän seksikkäältä.

  Sitten annoin suihkun virrata kasvoilleni ja suljin silmäni. Seisoin rohkeasti esillä veljeäni kohti ja annoin kaiken näkyä. Nännini olivat jo aivan kovina ja tiesin veljeni näkevän sen. Pidin edelleen silmäni kiinni ja aloin hieroa käsilläni rintojani ja vatsaani. Veljeni seisoi hiljaa paikoillaan ja tiesin hänen katselevan minua. Minä nautin siitä ja jalkovälissäni kutkutti mukavasti.

  Kun avasin silmäni, näin hänen menevän saunaan. Vilaukselta näin kalun olevan pystyssä ja tajusin hänen yrittävän peittää sen. Hymyilin, sillä olin onnistunut tavoitteessani. Seurasin häntä saunaan ja kysyin, eikö hän aio käydä suihkussa. Hän mumisi jotain vastaukseksi ja pysytteli etukumarassa, jotta en olisi nähnyt hänen kiihotustaan.

  ..

  Seuranhakupalsta veljen kyrpä

  PARITTAJA SUOMI PORNO FREE

  Kun ne oli teinejä niin ne oli hirveen kiinnostuneita musta. Peppuseksi elokuvat pitkät klitorikset levällään märkä kakka puhelinseksiä suomesta ilmaisia lesbo helena sarelahti facebookissa nummela mies anuksen fistaus anaali sukkis pornoa koulu seuranhakupalsta veljen kyrpä aisuri anja hieroo. Jos molemmat ovat omasta tahdostaan mukana ja asioista puhutaan jälkeenpäin, ei kukaan loukkaannu eikä tarvitse tuntea syyllisyyttä. Hän ei asu meillä vaan mualla. Tässä on eräs englanninkielinen kyselytutkimus joka pyrkii kartoittamaan sitä millaiset ulkoiset tekijät esimerkiksi vanhempien alkoholinkäyttö, koulukiusaaminen voisivat mielestäsi vaikuttaa seksisuhteen syntymiseen sisarusten välille. Makasin selälläni ja sydämeni jyskytti. Jatkoimme leikkejämme silloin tällöin. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Sitten annoin suihkun virrata kasvoilleni ja suljin silmäni. Pidin edelleen silmäni kiinni ja aloin hieroa käsilläni rintojani ja vatsaani. Voit ensin kerätä luontevuutta kääriytymällä isoon pyyhkeeseen, mutta annat sen puolihuolimatta aueta ja jossakin vaiheessa et edes kääri sitä takaisin.