Recent Posts

  Sinkkubileet helsinki seuralainen

  Tansseissa käy viikottain runsaat pari sataa vuotiasta. Heistä enemmistö on naisia. Suuri osa tulee tansseihin ilman kumppania. Epäsuhta keskimääräisessä eliniässä näkyy pääkaupunkiseudun sinkkumarkkinoilla, kun naiset elävät huomattavasti miehiä pidempään. Tälläkin hetkellä vastasyntyneen elinajanodote on miehillä noin 77 vuotta ja naisilla noin 83 vuotta. Siitä seuraa, että iäkkäitä yksinäisiä naisia on huomattavasti miehiä enemmän. Moni kaipaa kuitenkin vielä uutta kumppania kypsällä iällä ja keinoja sen löytämiseksi on useita.

  Toiset yrittävät onneaan internetin deittipalveluissa, toiset päivätansseissa. Toiset löytävät uuden kumppanin tuttavapiiristä. Eeva Turtiainen, 79, ja Pertti Sironen, 77, olivat tuttavia noin kymmenen vuoden ajalta edellisten puolisoiden eläessä.

  Heistä tuli pari, kun kummatkin menettivät puolisonsa viime vuonna. Kun vuotiaissa naisia ja miehiä on vielä suunnilleen yhtä paljon, pääkaupunkiseudun vuotiaista jo noin 55 prosenttia on naisia, vuotiaista 60 prosenttia ja vuotiaista jo 70 prosenttia. Naisten suhteellinen osuus kasvaa siitä vanhempienkin kohdalla, vaikka kokonaismäärä on jo verrattain pieni. Sitä ei saa apteekista, Sulo Jokitalo tietää. Koska naiset elävät keskimäärin miehiä pidempään, he joutuvat miehiä useammin etsimään uutta kumppania.

  Eeva Turtiainen on kaksinkertainen leski. Ensimmäinen mies kuoli luvulla ja toinen avopuoliso menehtyi noin vuosi sitten. Sironen on siten hänelle jo kolmas kumppani. Ikäihmiset kaipaavat kumppania jakaakseen harrastuksia ja pitääkseen toisilleen seuraa, mutta yhteistä asuntoa ei välttämättä enää hankita. Espoossa yksin asujia on 36 prosenttia asuntokunnista, Vantaalla 38 prosenttia ja Helsingissä jopa 49 prosenttia. Turtiainen ja Sironen eivät kumpikaan osaa käyttää nettiä eikä se siten olisi ollut heille mahdollinen väylä uuden kumppanin löytämiseksi.

  Ikäihmisten päivätansseja järjestetään myös ainakin Malmin Työväentalolla, Wanhan tanssikellarissa ja Espoossa Kirstin koululla. Espoon kansalliset seniorit ry. Esimerkiksi keväällä käydään Tallinnassa. Loppupeleissä kyse on kuitenkin kohtalosta, että kenellä kemiat kohtaavat, muistuttaa Uusiheimala. Kysymyksen siitä, miksi sinkkutapahtumat ovat tällä hetkellä niin suosittua on Uusiheimalalla selkeä vastaus. Lisäksi osa on ujoja tekemään aloitetta. Tai jos nähdään kiva ihminen esimerkiksi ravintolassa tai töissä, niin automaattisesti ajatellaan, että tämä on varattu eikä uskalleta tehdä aloitetta sen pelossa, että jouduttaisiini noloon tilanteeseen.

  Saman on huomannut myös viime viikolla ensimmäiset, valtavan suosion saavuttaneet Ensitreffit Kalliossa -tapahtuman järjestänyt Tiina Takala. Takalan mukaan sinkkutapahtumissa ei tarvitse jännittää kenelle voi jutella ja kenelle taas ei. Voi mennä juttelemaan kenelle vain eikä tarvitse arpoa onko henkilö, josta on kiinnostunut varattu vai ei, sanoo Takala.

  Kuten Uusiheimala myös Takala on sitä mieltä, että some-ajasta huolimatta live-tapaamiset ovat virtuaalitapaamisia parempia. Ihmiset kuitenkin kaipaavat enemmän sosiaalisuutta ja oikeaa kontaktia kuin että voi klikkailla kivannäköisiä kuvia.

  Lisäksi livenä pystyy antamaan itsestään paremman kuvan kuin mitä somessa, toteaa Takala. Tästä johtuukin Takalan mukaan se, että järjestetyt sinkkutapaamiset ovat niin kysyttyjä tällä hetkellä.

  Ensitreffeit Kalliossa -tapahtumaan ilmoittautui satoja sinkkuja ja osa jonotti sisälle tunnin verran. Kaikki eivät mahtuneet millään sisälle ja näin päässeet mukaan, kertoo Takala. Koska kysyntää on, on Takala päättänyt järjestää toisen Ensitreffit Kalliossa -tapahtuman. Ne koetaan hauskana tapana kohdata uusia ihmisiä ja kokeilla miten menee. Selvää on, että toinen tapahtuma järjestetään, päivämäärä ei vain ole vielä lyöty lukkoon, kertoo Takala.

  Yksin reissaavista on tulossa matkatoimistoille kelpo bisnes Kaupungeissa ihmissuhteiden ylläpito on haastavampaa Joku haudataan yksin ilman saattajia lähes joka viikko Taksiala on riitaantunut keskenään Kela-kyydeistä. Vuoto ja peräsimen rikkoutuminen jätti purjehtijat tuuliajolle Bengtskärin eteläpuolella. Porvoolainen keittäjä Ritva Hagström haluaisi lähteä kotimaan matkalle katsomaan, kuinka monta työpaikkaa Suomeen on syntynyt.

  Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Jaa artikkeli Facebookissa

  ...

  Naisten suhteellinen osuus kasvaa siitä vanhempienkin kohdalla, vaikka kokonaismäärä on jo verrattain pieni. Sitä ei saa apteekista, Sulo Jokitalo tietää. Koska naiset elävät keskimäärin miehiä pidempään, he joutuvat miehiä useammin etsimään uutta kumppania. Eeva Turtiainen on kaksinkertainen leski. Ensimmäinen mies kuoli luvulla ja toinen avopuoliso menehtyi noin vuosi sitten. Sironen on siten hänelle jo kolmas kumppani. Ikäihmiset kaipaavat kumppania jakaakseen harrastuksia ja pitääkseen toisilleen seuraa, mutta yhteistä asuntoa ei välttämättä enää hankita.

  Espoossa yksin asujia on 36 prosenttia asuntokunnista, Vantaalla 38 prosenttia ja Helsingissä jopa 49 prosenttia. Turtiainen ja Sironen eivät kumpikaan osaa käyttää nettiä eikä se siten olisi ollut heille mahdollinen väylä uuden kumppanin löytämiseksi. Ikäihmisten päivätansseja järjestetään myös ainakin Malmin Työväentalolla, Wanhan tanssikellarissa ja Espoossa Kirstin koululla.

  Espoon kansalliset seniorit ry. Esimerkiksi keväällä käydään Tallinnassa. Eläkeläisyhdistykset järjestävät jäsenistölleen tanssikurssien lisäksi monenlaisia kerhoja kuten muistikerhoja, tietotekniikkakerhoja, lauluryhmiä, kamerakerhoja ja käsityökerhoja.

  Saman ikäiset miehet ovat vielä jonkin verran aktiivisempia nettideittailijoita, heiltä on ilmoituksia runsaat Erityisesti yli vuotiaille tarkoitetussa 50plusmatch-nettideittipalvelussa naisseuraa etsii Uudellamaalla miestä. Sen sijaan yli vuotiasta naista on aktivoitunut vain reilut sata. Seuranhakuilmoituksissa sekä naiset että miehet kertovat tavoitteekseen löytää parisuhteen — ja mielellään pidemmäksi aikaa. Erityisesti naisten seuranhakuilmoituksissa korostuu yksinäisyys, joka on yhteinen tekijä lähes kaikille iäkkäämmille netistä kumppania etsiville.

  Turtiainen ja Sironen tapasivat Puistokulman päivätansseissa viime syyskuussa. Sen jälkeen pariskunta alkoi käydä tansseissa yhdessä.

  Naisten määrä suhteessa miehien määrään näkyy tanssipaikoilla. Nämä täällä ei hae vieraampaa, Jumppanen harmittelee. Hän ei ole käynyt tansseissa pitkään aikaan, eikä tunne ketään entuudestaan. Ero naisten ja miesten määrässä alkaa näkyä vuotiaista ylöspäin. Taide-elämysten lisäksi tapahtumasta saattaa löytyä myös se oikea. Taidehalli ja Humanistinen ammattikorkeakoulu päätyivät tuohon nimeen, kun he yrittivät keksiä, millä nimellä kutsua taidenäyttelyä, johon tiettynä iltana kutsutaan vain sinkkuja.

  Jos tuntuu siltä, että vaikea löytää fiksua seuraa, jonka kanssa olisi mitään yhteistä puhuttavaa, saattaa tämä tapahtuma olla astetta parempi ratkaisu.

  Lähtökohtaisesti kun voi olettaa, että tapahtumaan osallistuvat ovat kaikki ainakin esteetikkoja ja kiinnostuneita taiteesta, joten ensimmäiset yhteiset kiinnostuksenkohteet annetaan kuin hopeatarjottimella. Taiteen rusettiluisteluun ei toivota ainoastaan taiteen, vaan myös tieteen ystäviä, sillä Saracenon näyttelyssä nähdään valtavia kokeilevia installaatioita, joita voi lähestyä monesta näkökulmasta.

  Nykyään sinkut kohtaavat toisiaan useimmiten baarissa tai löytävät toisensa sattumalta. Ei ole väliä kuka olet ja mitä teet, vaan kaikki toivotetaan tervetulleiksi jakamaan kokemuksiaan ja tapaamaan uusia tuttavuuksia Taidehalliin. Taidesuunnistuksessa saa tykätä tai olla tykkäämättä näyttelyn taideteoksista, kunhan kertoo ajatuksensa muillekin. Valotaidetyöpajassa ei etsitä seuraavaa huipputaiteilijaa, vaan ryhmien toivotaan luovan jotakin jännittävää hyvässä yhteishengessä.

  Lue lisää tapahtumasta täältä. Jaa se myös ystävillesi. Juuri nyt Päivä Viikko. Lentoyhtiöt ovat laatineet henkilökunnalleen tiukat ehdot 8 asiaa, joita ei koskaan tulisi sanoa tekstiviestissä - katso Jennifer Lopezin kaksoisolento on superkuuma näky - katso Entinen prostituoitu avoimena: Kysymykset, jotka tulisi kysyä kumppanilta ensin Äiti sai lapsensa kiinni kiusaamisesta - antoi rangaistuksen, joka jakaa mielipiteet vahvasti Rasvainen ruoka on pahinta, mitä voit syödä krapulassa - lue, mitä muuta kannattaa välttää OIetteko jo käytännössä naimisissa?

  Niksi, joka vie vain muutaman minuutin Tänään tv: Pellolta löytyy ruumis - selviääkö hirveä murhamysteeri? Äiti sai lapsensa kiinni kiusaamisesta - antoi rangaistuksen, joka jakaa mielipiteet vahvasti OIetteko jo käytännössä naimisissa?

  SEXWORK KOUVOLA GEISHA TURKU

  Suomi pornokuvat kuuma blondi

  On luotu elinikäisiä ystävyyssuhteita ja aviolittoja lapsineen. Ei se mitään, koska ei ymmärtänyt kukaan muukaan Näytä lisää Kirjoita Kommenttisi on moderoitavana. Lasikatto, joka oli liian paksu — HR-johtaja Mikala Larsen tarjosi lahjakkaalle naiselle huippu­pestiä ja järkyttyi kuultuaan vastauksen Jaa se myös ystävillesi. Mutta mikäli vielä etsit seuraa Helsingistä, liity Eliittikumppaniin alla olevan bannerin kautta ja sovi treffit suoraan kotoa käsin!