Recent Posts

  Ystävää etsimässä suomi gay

  ystävää etsimässä suomi gay

  Voisivat laittaa kikkinsä tänne: Onko kenelläkään tietoa mihin gaybaariin kannattaisin parikymppisen kollin mennä? Missä on hyvä meno ja hotteja homoja? Etsi Toggle navigation Valikko. Miten suhtaudutte jos heteromies haluaa olla ystäviä? Kuinka paljon on heteromiehiä ystävinä? Miten se toimii, onko outoa, mitä? Itse olen huomannut että lähes kaikki heteromiehet pitävät minusta, ja haluaisivat olla kavereitani, jopa enemmän kuin monet naiset. Siinä mielessähän se on tosi kivaa, että saa miehistä huomiota ja juttu on luontevaa.

  Mutta kun siinä lähes poikkeuksetta käy niin, että ihastun niihin miehiin vähitellen. Alussa aina luulinkin, ettei heteromiehet halua olla kavereita homojen kanssa, ja jos joku halusi, niin kuvittelin heti että onkohan se kaappihomo tai bi.

  Ja sitten unelmoin aina että jonain päivänä tämä ihminen tunnustaa rakkautensa. No, näin ei ole koskaan käynyt. Olen tehnyt kiinnostukseni julki monta kertaa, ja tilaisuuksia olisi ollut vaikka vain salaiseen seksisuhteeseen. Nämä miehet siis aidosti haluavat olla vain kavereita! Mutta en ymmärrä, että miksi ihmeessä??? Miksi ihmeessä heteromies haluaa olla homomiehen kaveri? Mitä ihmettä meillä on juteltavaa? Ja pointti on siinä, että MINÄ en halua olla vain kavereita. Haluan joko sutinaa, tai sitten en mitään.

  Ei vain kiinnosta kaveruus. En tiedä mitä pitäisi tehdä. Iskuri pilalla Mikä tää uus iskurin päivitys on?! Kaikki vaan Kaikki jotka omistaa kikin. Mulla on ollut aina heterokavereita ja paljonkin. Mitäpä siinä muuta kuin rehtiä mökkireissausta kera viinan, oluen ja kalastuksen. Saunomista, tikanheittoa ja metsän harvennusta. Minkä ihmeen takia olet sekoittamassa kaveruuteen jotain seksuaalisuutta?

  Mun parhaat kaverit on kanssa heteroita. Niitten kanssa on tosi hauskaa. Älä sekoita omaa seksuaalisuuttasi kaverisuhteisiin Tarviiko sitä aina hillua hermoheikkojen hömpsykkätanssioitten ja ja kampaajien seurassa, ja kiljua jonkun Biberin perään???

  Ja en toki tarkoituksella sekoita seksuaalisuuttani ystävyyssuhteisiin, mutta kun en ole löytänyt miestä rinnalleni, enkä ole koskaan seurustellut, ja täten sitä toivon. Niin en voi sille mitään että aina kun tulee vastaan joku mukava mies, mietin aina että "no, olisiko tässä se minulle oikea" ja voisiko juuri tästä kehittyä jotain syvempää.

  Ja eihän niistä koskaan tietenkään kehity. En vain jotenkin voi sille mitään että omat ajatukseni alkavat aina kääntyä siihen suuntaan. Ja jotenkin aina luontevasti tunnen itseni "naiseksi" näiden miesten rinnalla, joten sikälikin se tuntuu luontevalta. En koe olevani yksi äijistä, enkä taida halutakaan kokea sitä: Me ollaan aloittaja suht samanlaisia En miekään oo koskaan seurustellut pari säälittävää säätöä lukuun ottamatta ja ehkä sen takia ihastun niin helposti.

  Lisäksi en jotenkin osaa olla luonteva heteromiehen seurassa Anteeksi todella sekava viesti, väsyttää ihan sairaasti mutta pitihän jossain mielessä kompata vaikka meillä taitaa olla vähän erilaisia tilanteita. Kiva kuulla samanlaisi kokemuksia! Mulla tilanne on jotenkin se, etten haluakaan kuulua siihen äijien porukkaa, mua ärsyttäis sekin että mua kohdeltais kuin yhtä äijistä. Haluan erottua joukosta, mutten koe kuitenkaan tarvetta olla nainenkaan.

  Ehkä siinä se ongelma onkin, että kun en ole nainen mutten miehekäs mieskään. Jää varsinkin heteroporukoissa väliinputoajaksi, ettei ole oikein sitä omaa porukkaa.

  Ei oo mitään yhteistä. Metroseksuaalin kanssa voi olla, mutta ne onkin homoja vaan eivät sitä itse vielä tiedä.. Samoja fiiliksiä mullakin kuin ap: Nyt mua vähän mietityttää mun vanhempi kaveri. Se on ymmärtääkseni hetero, vaikka ei siitä ole puhuttu. Haluaisin vain löytää jonkun ketä pitää kädestä ja rakastaa, miksi se on niin vaikeaa?

  Mikä tää uus iskurin päivitys on?! Ilmoituksen tekeminen ja ilmoitukseen vastaaminen maksullista. Mistä nyt sitten saan nuorena salaisesti helposti pikapanot. Kaapista ulos tuleminen vanhemmille? Eli miten voisin tulla kaapista ulos vanhemmille, jotka olettavat heteroksi?

  Olen 15 vuotias tyttö ja olen tiennyt tykkääväni tytöistä jo muutaman vuoden. En ole kertonut vanhemmilleni, koska ajattelin ettei kaapista ulostuloa tarvitsisi tehdä kun vasta sillon kun on löytänyt kumppanin. Mutta viimeakoina mua on ruvennu ahdistamaan hetero-oletukset todella paljon. Vanhempani ovat siis tosi suvaitsevaisia ja avarakateisia, eli he varmasti hyväksyvät asian alkujärkytyksen jälkeen.

  Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Nuori tyttö etsii tyttöystävää Nuori tyttö etsii tyttöystävää Soffiw 1. Olen mukava huumorintajuinen ja kiltti tyttö Pohjanmaalta ja kauniiksi usein kehutaan olen siis homoseksuaali ja etsin mukavaa ihmistä rinnalle.

  Ota yhteyttä minuun en pure Kik: Iskuri pilalla Mikä tää uus iskurin päivitys on?!

  Päivät kuluvat työn parissa, ja vapaa-ajalla pyrin liikkumaan jonkin verran, ettei kunto pääse aivan rapistumaan. Tykkään lukea, matkustella, katsoa leffoja ja ulkoilla.

  Luonteeltani olen enemmän tasainen ja hillitty kuin räiskyvä persoona, vaikka joskus toki vähän impulsiivisuuttakin löytyy. Kaipaisin suunnilleen omanikäistäni seuraa, ehkä noin v. Sukupuolella tai suuntautumisellasi itse olen homo ei ole väliä, ja toki viestiä saa laittaa kauempaakin, jos siltä tuntuu.

  Katsotaan, josko meillä löytyisi jotain yhteistä jutunjuurta. Oon vuotias poika Haapavedeltä ja nyt tuntuu siltä, että joku uusi ihminen olisi kiva saada elämään, jonka kanssa voisi jakaa asioita ja tehdä jotain yhdessä.

  Mä tykkään monenlaisesta liikuntamuodosta ja tällä hetkellä mun viikkoihin kuuluu salilla treenaaminen ja lentopallo, mutta jotain uuttakin olisi kiva kokeilla.

  Kotona sitten mua odottaa muutama kani, joiden kanssa käyn pihalla tai kauempana nuuskimassa paikkoja. Kun muut asiat on hoidettu, niin saatan iltani viettää pianon tai Netflixin ääressä. Luonteeltani olen mukava ja lämmin ihminen, joka ei tuomitse helpolla, vaikkakin saatan kyseenalaistaa moniakin asioita. Mun huumori varmaan on monesta sellasta, ettei sitä ymmärrä, joten toivon, että sä todellakin olet hyväksyvä, rento ja utelias ihminen!

  Pidän isoista ja karvaisista miehistä. Olen 46v homomies keski-suomesta ja etsin naisystäviä itselleni. Olen ystävällinen ja luotettava persoona. Asun maaseudulla ja harrastan musiikin kuuntelua ,lukemista ,puutarhatöitä ja liikuntaa.

  Tykkään myös pukeutua naisten vaatteisiin. Jos kiinostuit laita viestiä korhonensandra yahoo. Moikka, olen nuori bi tyttö Satakunnan suunnilta.

  Etsin ystäväkseni miehistä kiinnostunutta miestä. Minulla on vain pari naispuolista hetero ystävää ja hekin asuvat kaukana minusta. Pidän kävelyistä puistoissa ja muutenkin luonnossa liikkumisesta. Minulla on koira niin olisi iso plussa jos tykkäät koirista. Mainittakoon vielä, että kärsin ahdistuneisuushäiriöstä, paniikkikohtauksista ja lievästä masennuksesta. Nuo eivät kuitenkaan estä minua tekemästä asioita joista nautin. Toivottavasti saisin täältä aidon ystävän. Odotan toiveikkaana kirjettä postilaatikkooni mukavalta homo mieheltä.

  Yksinäinen neito suudella sydämellä odottelee vastaustasi. Sähköpostini on menninkainen12 outlook. Etsitään ystävää, elokuvat, empatia ja sympatia, hauska, hetero, homo, huumori, luotettava, suomesta,mutta varsinkin satakunn aluelta. Olen vuotias poikamies Lahdesta. Olen muuttanut parivuotta sitten enkä ole vielä oikein kotiutunut Lahteen. Itse olen jo eläkkeellä, mutta minulle ei ole väliä, onko ystäväni mies vai nainen vanha tai nuori työtön tai työelämässä kunhan vain on avarakatseinen!

  Itse tykkään kovasti elokuvista,kahvilla käynnistä, matkustelemisesta, eläimetkin ovat ihan kivoja, lukemisesta aina silloin tällöin, museoissa ja näyttelyissä käymisestä ja myös ystävien luona kyläilystä niin puolin kuin toisin.

  Ja näihin kaikkiin etsin itselleni ystävää tai ystäviä Alussa olen yleensä aina aika ujo ja hiljainen ja sulkeutunut mutta kun opin tuntemaan toisen paremmin niin tulen enemmin ulos kuorestani ja olen huumorintajuinen ja hauskaksikin ihmiset ovat minua sanoneet.

  Asun yksin mutta seurustelen miehen kanssa. Minulla on myös kaksi lasta, jotka säännöllisesti asuvat luonani. Elämä on sinänsä tasaista ja uomiinsa asettunutta mutta huomaan kaipaavani jotain.

  Minä en oikein uskalla päiväsaikaan liikkua tälläytyneenä, niin yleensä viikonloppuisin tämä beibe lähtee kiertelemään korttelia. Harrastaako muut tämmösiä yöjuoksuja? Etsi Toggle navigation Valikko. Moi Olen 43v hoikka sirorakenteinen transvestiitti Nainen..

  Olen jo pitkään suunnitellut että vaihtaisin sukupuoltani myös ihan kirurgisin menetelmin ja hakeutuisin hoitoihin koska koen itselläni sukupuoli ristiriitaisuutta. Olen lapseton en edes pysty muutenkaan miehenä ikinä saamaan omia biologisia lapsia joten en menetä mitään mutta saan itsestäni täydellisen.

  Niin tällä hetkellä olen transvestiitti mutta aikomukseni on tulla trans sukupuoliseksi. Tykkään ihan julkisesti kulkea ulkona kaduilla, kaupoissa baareissa ja kahviloissa naisena en häpeä itseäni.. Tykkään kaikista kauniista naistenvaatteista ja rakastan etenkin piikkikorkoja sekä tietenkin kosmetiikka tuotteita. Nyt on tullut palava halu löytää ystävättereksi aito oikea Nainen, keskusteluihin keskusteluseuraksi kuin kaveriksi kaikkeen mahdolliseen jopa shoppailuun oishan se kiva lähteä yhdessä shoppailu kierrokselle kauppoihin..

  Soittoaika Pyysin lähetettä transpolille noin kuukausi sitten ja tänään tuli postissa kirje, jossa on on mainittu varatusta soittoajasta. Vastaa alkuperäiseen viestiin Etsin ystävää sinusta Nainen Moi Olen 43v hoikka sirorakenteinen transvestiitti Nainen.. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

  Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

  KARVA PIMPPI KUUMAT PILLUT

  Olis kiva jos oisit about mun ikänen tai vähän nuorempi. Voisit myös asua Jyväskylän lähellä, mut se ei oo niin tärkeetä. Aina voidaan puhua vaan spostilla. Jos yhtään kiinnostaa niin pistä sähköpostia: Olen karvan alle kolmekymppinen musiikinystävä Etelä-Karjalasta. Toivoisin löytäväni ystäviä joiden kanssa ihmetellä ja pohtia maailmaa ja elämää alkuun vaikkapa perikarjalaisen päiväkahvittelun merkeissä.

  En ole kovin uskaltava ja toiminnallinen tyyppi, varmaankin tämän takia omanikäisiin tutustuminen on ollut aina hieman hankalaa. Olen kiinnostunut popkulttuurin historiasta ja muita yhtälailla intoilevia tyyppejä on vaikea löytää mukaan kirppareiden rockpop-vinyylikokoelmia koluamaan.

  Mielipuuhaani ovat varmaankin listojen tekeminen milloin mistäkin aiheesta, kodinsisustelu vanhoilla esineillä, ruhoittavien kakunkuorrutusvideoiden katsominen ja kaikenlainen yhteiskunnallinen pohdinta. Ihan oluttuopposen kera legendaaristen soolojen fiilistelyäkin tulee harrastettua, tosin harvemmin enää nykyään.

  Opiskelen ja yritän kehittää itseäni teknisellä ja henkiselläkin puolella. Opettelen myös pikkuhiljaa pitämään liikunnasta. Otsikossa etsitään rokkiveljiä mutta tarkennetakoon ettei ystävän sukupuolella ole merkitystä. Eikä sen puoleen iälläkään. Olen aina toivonut elämääni viisasta, turvallista ja mukavaa vanhempaa sisarusta kanssani levyjä kuuntelemaan, opastamaan, intoilemaan ja vaikka räkäistä ukulelepunkbändiä perustamaan. Täytyy myös tunnustaa että jokunen orastava ystävyyssuhde on katkennut joitain vuosia sitten omaan passiivisuuteeni.

  Olen oppinut itsestäni sen verran, etten enää kestä ihmisiä jotka yrittävät asettaa ystävyydelleni ehtoja. Ihan liian kilttinä ihmisenä olen aina antanut aikaani toisille. Nykyinen varovaisuuteni ja passiivisuuteeni lienee vastareaktio aiempiin kokemuksiini eikä suinkaan vähennä yksinäisyydentunnetta.

  Siis jos olet vaikkapa Lappeenrannan suunnalla elelevä mietiskelijä ja havaitset kirjoituksessani jotain järkeä tai samaistumispintaa niin kirjoita minulle osoitteeseen: Olen vuotias ulkomaalaistaustainen mies joka asustelee Lahdessa ja etsisin itselleni kavereita vapaa-ajan viettoon tästä lähistöltä.

  Extempore ideoista, video-peleistä, urheilusta, vkl bilettämisestä jne. Olen ekstroverttinen ja energinen, mutta nautin myös hiljaisista hetkistä. Sukupuolella ei ole väliä, mutta ikähaarukka vois olla noin vuotta, mutta ei se niin tarkkaa ole. Mukava sosiaalinen ja puhelias mies, etsii seuraa juhannukseen, olisi kiva saada kaveri. Muut jotka miettii mitä tekis juhannuksena ja ei haluais viettää yksin, niin keksitään jotain yhdessä: Viestiä voi laittaa tähän, niin kerron lisää itsestäni.

  Oon pian 15 V täyttävä tyttö jkl suunnalta, jutteluseuraa ja uusia kavereita kalastelen ois se ikähaarukka tai vaikka veitsi jos sille tuntuu. Harrastan koripalloa, oon kiinnostunu kielistä ja kulttuureista sekä musiikista ja taiteesta.

  Anime ja sillee on kans aika oma juttu Oon hyvin ennakkoluuloton ja annan jokaisen olla just sellainen ku on joten Kik: Hei Sinä, joka jätit tämän alla olevan ilmoituksen! Voisitko laittaa tänne sähköpostisi, jotta sinulle voisi laittaa viestiä. Varmaan moni muukin haluaisi kirjoittaa sinulle kuin vain minä: Jahas, tämä tuntuu hiukan hämärältä tavalta etsiä uusia tuttavuuksia, mutta kokeillaan!

  Eli täällä tosiaan 35v nuorekas nainen joka taipuu mihin vain. Luonteeltani olen spontaani ja iloinen! Jutut saattavat olla välillä melko korkealentoisia, mutta kategorioin itseni renessanssi-ihmiseksi jota kiinnostaa monet asiat. Kauneus ja terveys jne..

  Viihdyn myös itsekseni ja mikäs sen kivempaa kuin välillä vähän viinitellä auringonpaisteessa parvekkeella musiikkia kuunnellen, nyt kaipais henkilöä höpisemään asioista. Liikunnalliset jutut kiinnostavat mm. Käyn myös elokuvissa, lueskelen silloin tällöin, ruuanlaitto on joskus kivaa! Pidän myös matkustelusta, varsinkin kaupunkilomista taikka aktiivilomista. Voin toki harkita rantalomia ja aasiankohteita, tykkään seikkailla enkä panikoi helposti.

  Olen melko järkevä ja diplomaattinen. Sport, rock, klassinen, siisti milloin mitäkin. Tatuointeja kyllä löytyy ja tykkään lauttautua päivittäin edes jotenkin. Olen työssäkäyvä toimistoajat , minulla on pieni koira ja melkein yläkouluikäinen lapsi vuoroviikoin.

  Olen rento, mutta ehkä snadisti varautunut, mitä en haluaisi olla. Siksi odotankin löytäväni näpsäkän ja kivan tyypin jonka kanssa on helppo olla! Satunnaisesti osaan olla kunnon viherpiipertäjä vaikka salaa rakastan kaikkea epäterveellistä.

  Joten äärilaitaihmiset ei ehkä ole mun juttu, jutut loppuisi lyhyeen. Sama juttu moniongelmaisten ja negatiivisten ihmisten kanssa, välttelen normaalissakin elämässä Osaan kuitenkin ottaa tarvittaessa asiat vakavasti ja myös löytää ratkaisun ongelmiin. Olen kärsivällinen, enkä oleta asioiden muuttuvan hetkessä. Lähdetään vaikka piknikille puistikkoon, höpötellään tai ollaan hiljaa.

  Tai miksei vaikka päiväreissulle Tallinnaan, en olekkaan käynyt vähään aikaan. Oi kaikki ystävyyden jumalat! Näyttäkäähön voimanne ja löytäkää mulle soulmate! Etsin leppoista kaveria, jonka kanssa voisi kuluttaa kauniit vapaapäivät lätäköitä yhdessä tutkiskellen. Toki muutkin uudet tuttavuudet ovat tervetulleita elämääni — laudalla tai ilman. Ei haittaa, vaikka sinä olisit vanhempikin. Laitahan meiliä, jos kaipaat rentoa suppailuseuraa tai muuten vaan iloista seuraa tälle kesälle ja toiv.

  Olen vuotias kuopiolaisnainen, ja hiljaiseksi käynyt sosiaalinen elämäni kaipailisi kipinää uusien tuttavuuksien myötä! Tykkään nyt ainakin lauta- ja videopeleistä, piirtämisestä, luonnossa liikkumisesta, kirjoittamisesta, eläimistä ja musiikin kuuntelusta. Olisi kivaa jos tätä kautta sattuisi löytymään joku, joka edes jostain edellämainitusta diggaa. Ilahtuisin, mikäli joku olisi kiinnostunut frisbeegolfista itsehän olen amatööri, mutta yritän opetella tai geokätköilystä porukalla on kivempaa etsiä.

  Mukavaa olisi löytää kaveriseuraa esimerkiksi kahville, pubiin, pelailuihin, sulkapalloon, leffaan… Perheeseeni kuuluu avomies ja kaksi kissaa. Arki menee lähinnä töissä, mutta viikonloppuisin on enemmän aikaa puuhasteluun.

  Luonteeltani olen tämmöinen kiltti kaveri, avaramielinen ja varmaan muutenkin ihan mukava. Heittelehän sähköpostia jos tuntuu että voisi natsata. Olen vuotias mies, ja asustelen kuten olettaa saattaa Jyväskylässä.

  Luonteeni puolesta olen empaattinen, hyvin ymmärtäväinen, avoin, hieman ujo, herkkä, rauhallinen, raitis ja huumorintajuinen introvertti. Pidän kaikenlaisesta uudesta, ja haluan myös kokeilla usein kaikkea uutta, oli se sitten mikä asia tahansa.

  Tämä tietysti vaatii oikeanlaista seuraa ja mukavaa ilmapiiriä, jotta tämä kaikki toimii. Tykkään hyvin paljon videopeleistä, ja erityisesti niistä indiepuolen pikkupeleistä. Koen myös syvälliset keskustelut ja rauhallisuuden vain positiivisina asioina, mutta pystyn tarvittaessa olemaan myös villimpi, jos sille päälle satun. Nautin välillä myös luonnosta, ja tykkäisin kovasti käydä jonkun kanssa vaikka kävelemässä rauhallisella luontopolulla.

  Valokuvaaminen on ollut kiinnostuksen alla, mutta se on vähän jäänyt vähemmälle hankalan elämäntilanteen vuoksi. Kaipaisin uusia nimenomaan naispuoleisia ystäviä elämääni Jyväskylästä.

  Syy siihen on oikeastaan se, että pystyn olemaan ns. Tai sanotaan että olen silloin enemmän sen kaltainen kuin haluaisin itseni olevan. Pyysin lähetettä transpolille noin kuukausi sitten ja tänään tuli postissa kirje, jossa on on mainittu varatusta soittoajasta. Mitä soittoaika siis käytännössä meinaa? Minä en oikein uskalla päiväsaikaan liikkua tälläytyneenä, niin yleensä viikonloppuisin tämä beibe lähtee kiertelemään korttelia. Harrastaako muut tämmösiä yöjuoksuja?

  Etsi Toggle navigation Valikko. Moi Olen 43v hoikka sirorakenteinen transvestiitti Nainen.. Olen jo pitkään suunnitellut että vaihtaisin sukupuoltani myös ihan kirurgisin menetelmin ja hakeutuisin hoitoihin koska koen itselläni sukupuoli ristiriitaisuutta.

  Olen lapseton en edes pysty muutenkaan miehenä ikinä saamaan omia biologisia lapsia joten en menetä mitään mutta saan itsestäni täydellisen. Niin tällä hetkellä olen transvestiitti mutta aikomukseni on tulla trans sukupuoliseksi. Tykkään ihan julkisesti kulkea ulkona kaduilla, kaupoissa baareissa ja kahviloissa naisena en häpeä itseäni..

  Tykkään kaikista kauniista naistenvaatteista ja rakastan etenkin piikkikorkoja sekä tietenkin kosmetiikka tuotteita. Nyt on tullut palava halu löytää ystävättereksi aito oikea Nainen, keskusteluihin keskusteluseuraksi kuin kaveriksi kaikkeen mahdolliseen jopa shoppailuun oishan se kiva lähteä yhdessä shoppailu kierrokselle kauppoihin.. Soittoaika Pyysin lähetettä transpolille noin kuukausi sitten ja tänään tuli postissa kirje, jossa on on mainittu varatusta soittoajasta.

  Vastaa alkuperäiseen viestiin Etsin ystävää sinusta Nainen Moi Olen 43v hoikka sirorakenteinen transvestiitti Nainen.. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

  Iso mulkku pillussa suomalaisia pornokuvia

  LATEX BDSM WWWSEKSI FI