Recent Posts

  Suomi keskusta anaalipano

  Jatkuvasti monet tahot mm. Moni sanoo, että nuo palkat ja lisäeläkkeet ovat pieni summa miljardin rahastoihin verrattuna. Samoin voisi leikillisesti sanoa, että muutaman kahvipaketin nappaaminen kaupassa ilman kassalla käyntiä, on pieni verrattuna ko. Tähän ahneuteen ei Eduskunta ole millään tavalla puuttunut. Hekin saavat rahansa ay-jäsenten — verotuksessa vähennyskelpoisista — maksetuista jäsenmaksuista. Ei ihme, jos ay-liikkeen jäsenmäärät ovat laskeneet IS Ne itse kyllä väittävät päinvastaista.

  Tätä eläkeyhtiöiden määrää arvostelivat mm. Ikiturso ei ole palauttamassa ryöstettyä saalista. Oliko vuoden eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnalla parempi tietotaito kuin ? Hölmö antaa tukensa SDP: Demarit eivät poistaneet pysyvää karenssia.

  Muutama vuosi sitten asuin Helsingissä, joka on kokoomus- ja vihreäjohtoinen. Työvoimatoimisto asetti minulle pysyvän karenssin, koska en ilman koulutustukea pystynyt tulemaan työvoimakoulutukseen. Työttömyysturvalaki ei kuulemma ole kiinnostunut taloudellisista seikoista eikä asuntolainoista.

  Karenssin poistamiseksi työkkäri vaati 5 kuukauden työssäoloa tai koulutusta. Tukitöihin en päässyt ja 17 kertaa hain turhaan työvoimakoulutukseen. Syrjintää joka ei oikeusasiamiestä kiinnostanut. Demarit olivat viime hallituksessa Ihalaisen kanssa mukana. He eivät työttömien hyväksi tehneet mitään. Ajattelivat varmaan, että sosiaalidemokratti-nimi riittää työttömille. Vasta nykyinen hallitus poisti 10 vuoden karenssin.

  Tämä tosin liian myöhään, sillä jouduin muuttamaan halvalle ja huonolle pikkupaikkakunnalle, jossa ilmaantunutta aivoinfarktia ei hoidettu lainkaan eikä kuljetettu Turkuun liuotushoitoonkaan.

  Lääkäreiltä sai kuunnella kaikenlaista muunneltua totuutta. Se on kai yleistä sairaaloissa. Etsi Toggle navigation Valikko. Kun tittelini oli toimitusjohtaja, usein tapahtui niin, että naiset lähestyivät ja ehdottelivat seksiä, suihinottoa, pikapanoja, vierailuja lähithotelleihin päiväkahvin merkeissä.

  Pääsääntöisesti näitä mammoja näitä ilmestyi silloin joku paikka oli auki ja jotakin näyttävää oli tulollaan. Ehdotankin, että me johtavassa asemassa olleet miehet paljastamme medialle niiden naisten nimet ja osoitteet, jotka ovat kiivenneet tai yrittäneet kiivetä seksillä asemiin.

  Tulette yllättymään miten moni naistohtori tai virkanainen on todellisuudessa saanut oppiarvonsa ja virkansa suihinottamalla ja yhdynnöillä. Veikkaisin, että suurin osa. SDP saa eläkeläisten äänet kuvittelevat SDP teki taitetun indeksin, se vain tosiasioita Muutokset ovat olleet eläkkeensaajien kannalta heikennyksiä ja ne on valmisteltu kolmikannassa, siis ay-liikkeenkin tuella.

  Demarit eivät poistaneet pysyvää karenssia Muutama vuosi sitten asuin Helsingissä, joka on kokoomus- ja vihreäjohtoinen. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Vastaisk miituulle on whynotme-liike. On koska , Malmön joukkoraiskauksissa muslut huutavat.

  Ja demarit ja suvakit ovat onnessaan. Metoo tahtoo nyt polttaa Akseli Gallen-Kallelan taideteokset. Sen jos tekee niin Metoon kannattajat tapetaan armoa tuntematta. Eli nämä homofobikot eivät hyväksy omaan homouttaan eli he kiihottuvat kuitekin kaikesta homoerootisesta tai siihen viittaavasta, mutta kiiman yli kohoaa kuitenkin inho ja halveksunta. Sitä on ihan tieteellisesti tutkittu ja jos ei Lontoon kieli käännyt niin pistä googleen haku:. No pistetään tähän pääkohdat käännettynä: Oli 2 eri ryhmää ja toinen oli normi homoja toinen oli heteroita jotka kuitekin suhtautuivat agressiivisesti homouteen.

  Heille pantiin mittarit penikseen joka mittaa kiihottumista. Homophobia is apparently associated with homosexual arousal that the homophobic individual is either unaware of or denies. Ei normi heteroilla siis. Homofobia ilmeisimmin liityy homoerottiiseen kiihottumiseen minkä nämä homofobiset ihmiset kieltävät itseltään tai eivät edes ymmärrä mistä viha tulee.

  No ei se mua huolestuta läheskään niin paljon kuin multikluttiin liityvä valtava rikollisuus ja yhteiskunnan epäkoheesio. Mut olen alkanut vastustaa homoutta yksinkertaisesti siki, koska Virheät ja heidän lähellään olevat tahot ovat alkaneet markkinoida ja protoida ko.

  En kyl tunne ketään homoa tai homoksi itseään luulevaa. Mut jos joku kaverini tällaiseksi tunnustautuisi, en minä hänelle selkääni kääntäisi jos muuten on OK ihminen eikä tee homoudestaan suurta numeroa. Pitää kuitenkin esittää mukamas suvaitsevaista vaikka on sairaaloisen suvaitsemanton.

  Kukaan järkevä ystäväsi ei sinulle paljasta jos on homo tai edes bi. Ei tuollaiseen mieheen voi luottaa! Jaa, toisaalta Emilia Kukkala, joka on kunnostautunut tässä blokistossa mm. Siis ainakin pro-gay ihminen. Itseäni ei sinänsä liikuta puoleen eikä toiseen, en tunne yhtään homoa joten ei tarvitse homohäihin joutumista pelätä. Riku Kiuttu on lähes kaikissa homoaiheisissa Puheenvuoroissa vakiokommentaattori.

  Hän tulee kertomaan hyvin yksityiskohtaisesti, miten ei voisi kuvitella voivansa olla seksuaalisesti miehen kanssa. Silti hän kuvittelee ja kuvailee tapahtuman hyvinkin tarkasti. Tämähän on kuin seuraisi David Attenborough'n luontodokumenttia siitä, kuinka paviaani varttuu aikuiseksi ja lopulta löytää oman seksuaalisuutensa.

  Erotuksena se, että ihmisillä seksuaalisuuteen liittyy niin voimakas ympäristön muokkaama paine, että omien ristiriitaisten tunteiden käsittely vaatii aikaa.

  Eikä niitä voi käsitellä pelkästään omassa päässä. Yksi vaihtoehto on kommentoida omaa seksuaalisuutta US Puheenvuorossa ja pyrkiä sitä kautta eheytymiseen.

  Is homofobia associated with homosexual arousal? No siinä tutkimuksesaa oli vahva yhteys eli heppi heilahti näillä homofobikoilla kun sitä mitattiin tieteellisesti. Kommentoin yleensä Virheiden juttuja näin vastavoimana. Olet pelkkä epätotuuuden ja epäasian puhuha eli ns. Uskallatko laittaa heppiisi antureita ja katsoa samalla homopornoa. Siinä nähtäisiin, heilahtaako viisari.

  Riku taisi ymmärtää miltä hänen ulosteensa, homovihansa yms saavat hänet näyttämään eli homofobikolta joka on sairaan fiksautunut homouteen ja vastustaa sitä henkeen ja vereen. Nyt kun pistin tuonne ylös vähän tieteellistä tutkimusta homofobiaan ja piilohomouteen liittyen on ymmärrettävää Rikua ahdistaa ja hän sanoo goodbye. Minäkin olisin hiljaa homoudesta Rikuna. Ainakin siitä suureen ääneen kritosoimista ja uloste yök yök hommia nakellessa.

  Antaa väärän viestin nääs. Ja tämä samainen Riku on kirjoittanut yhden kirjoituksenkin jossa moittii homoutta eli Rikun on ihan turha väittää että homous ei olisi mielessä. Kun ihmisen taimi oppii ymmärtämään, että tietyt sanat ovat kiellettyjä, hän alkaa kokeilla omaa itsenäisyyttään heittelemällä niitä sanoja tietynlainen ilme naamallaan Tuossa kirjoituksessa on kyllä se sisään rakennettu asenne joka kyllä tökkää kun tuota lukee.

  Voidaan tietysti kysyä sitäkin onko tuon homo avioliitto keskustelun eräs ongelma myös ne tahot jotka tuota asiaa ajaa. Esitän kyllä vain ihan omia mielipiteitäni asioista. Ei kaikkien tarvitse tietysti olla asioista samaa mieltä.

  Mikäli koet näkemykseni ylimielisyytenä, niin se on toki sinun asiasi. Minä puolestani koen Niikon ja kumppaneiden näkemyksen jossain määrin ylimielisenä, koska he haluavat kieltää toisilta asioita, joita nämä kokevat tarpeelliseksi siis homoseksuaalit ja avioliitto , vaikka asia ei välttämättä Niikkoa ja hänen hengenheimolaisiaan mitenkään suoranaisesti kosketa. Ne on puolueita joissa nuo puoleuut ovat taakka ajamillen asioile. Mutta eikös tuo ole vähän ennakkoluuloista? Eikös tärkeintä kuitenkin ole itse asia ja mikäli joku puolue tai liike ottaa jonkun hyvän asian ajaakseen, niin eikö sitä asiaa silloin kannattaisi tukea, vaikka ei olisi ko.

  Kansanedustaja Niikko tekee tässä homoavioliittoasiassa esimerkillisen hyvää työtä yhteiskunnan hyväksi yhteiskuntaa hajoittavia voimia vastaan.

  Toivottavasti näitä mikaniikkoja olisi enemmän kansanedustajina. Perttikin voisi viimein lukea "Is homofobia associated with homosexual arrousal" kommentini että ei tarte joka ainoa päivä olla täällä puhumassa homouden turmiollisuudesta. Alan pian epäillä oletko sinäkin kyseisen oireyhtymän vallassa jos tuo jatkuva homojen ahdistelu ei lopu.

  Kansanedusta Niikkon kannattaisi tutustua aiheeseen ja miettiä mistä omapelko johtuu? Minä en ketään ahdistele. Sanonpahan vaan asiat niin kuin ne ovat. Jos kommenteistani joku ahdistuu niin vika lienee ahdistujien. Heino hei oletko koskaan tullut ajatelleeksi sitä että tuo homouden jatkuva ylikorostaminen kertoo siitä että et ehkä olekkaan asian kanssa niin sinut kun annat ymmärtää.

  Minä nautin siitä täysin siemauksin ja ihan kaikilla mausteilla: On kiva vähän tökkiä homofobikoja hereille jotta lakkaisivat kiusaamasta itseään sekä muita.

  Ei millään pahalla, mutta eikös tuon voi kääntää toisin päin? Jos olet niin varma homoudestasi, niin miksi nouset sitä niin raivoisasti puolustamaan? Mitä, jos olet vain "pikkuisen" vinksahtanut hetero? Minun puolestani saakoot homot mitä oikeuksia tahansa, niin se ei ole minulta pois. En myöskään usko, että homovähemmistö vanhempina tekisi saman kuin kielivähemmistömme.

  Siis yrittäisivät väkisin tehdä lapsestaan kaltaisensa, tässä tapauksessa homon. Ruotsinkieliset kasvattavat lapsistaan yhä umpisvenskejä, koska pelkäävät vähemmistön muuten kuolevan sukupuuttoon. Mutta suvaitsevassa maailmassa täytyy suvaita myös ihmistä, jolle homous on vastenmielistä. Uskon, ettei seksuaalinen suuntautuminen ratkaise, onko kyseessä hyvä tyyppi, vai ihan täysi kusipää.

  Halla-ahoa ei tarvitse suvaita? Onko hänen ajattelunsa joltakin pois? Nehän ovat vain sanoja ja ajatuksia Olen aika tyytyväinen siihen, minkä tyylistä keskustelua voi nykyiset kansankynttilät saada aikaan.

  Annetaan kaikkien kukkien kukkia, mutta miksi tätä homo-asiaa pitää tuputtamalla tuputtaa, joillekin kommentoijille se oikeasti tuntuu olevan joku korkeampi elämänmuoto. HIV on edelleenkin reippaasti yleisempää homojen keskuudessa heteroihin verrattuna. Kuinka paljon yhden HIV-potilaan lääkitys maksaa vuodessa? Itseäni ei kiinnosta kenen kanssa kukakin elää tai nukkuu mutta jospa vähitellen voitaisiin luopua tästä homouden uber-markkinoinnista..

  MInä hyväksyn sateenkaariperheen siinä vaiheessa, kun kaksi hinuria laskee siemennesteen peräaukkoihinsa ja 9 kk päästä syntyy kaksi lasta. Ihmisen nykyisessä evoluutiovaiheessa siitä ei synny kuin paskainen loppu. Et siis hyväksy sateenkaariperheitä, eli isiä, äitejä ja lapsia.

  Mitä konkreettisesti tarkoittaa se, että et hyväksy noita lapsia? Mikä on lopputulos, jos kaksi heteromiestä laskee siemennesteet peräaukkoihinsa.

  Tai heteromies naisen peräaukkoon. Shemulle sen verran vinkkiä, että naisen kanssa sitä on toinenkin vaihtoehto kuin peräaukko. Ja tämä toinen vaihtoehto sitten voi johtaa siihen lapsen syntymiseen.

  Siinä on mulla ihan tarpeeksi syytä alkaa voimakkaasti vastustamaan ko. Ihan sama mikä asia on kyseessä. Eli turha yrittää vetää tänne jotain viiden pennin psykoanalyysejä meikäläisestä. Joillakin ihmisillä on sisäänrakennettu oikeuden taju eli he haluavat rakentaa yhteiskuntaa joka on oikeuden mukainen.

  Ei sellaista mitä sinä siellä Suomen sisussa ja mitä aikonaan rakennettiin Saksassa. Ja lapsen etu on saada sekä isä että äiti. Se että lapsen etu ei nykyisinkään usein toteudu, ei asiaa muuksi muuta. Näissä homotauksissahan lapsi saa 2 isää tai 2 äitiä. Pitäisikö yksinhuoltajilta ottaa lapset pois sitten? Yksikään tutkimus ei tue näkemystäsi. Päinvastoin, laajat kansainväliset tutkimukset osoittavat, että lapselle on tärkeintä saada vanhemmat.

  Vanhempien sukupuolella ei ole väliä. Lisäksi tutkimuksissa ei ole havaittu eroja lasten kehityksessä tai yhteiskunnallisessa asemassa sateenkaariperheiden ja heteroperheiden välillä.

  Tai tse asiassa on havaittu pieniä eroja sateenkaariperheiden eduksi, mutta tätä ei selitä homous vaan muut tekijät lapsi on haluttu, vanhempien koulutus ja yhteiskunnallinen asema, vanhempien suhtautuminen lapseen, jne. Jos kerran paatunut vanki voi valita itselleen uuden sukunimen vapaasti, niin miksi niin ei voi tehdä kuka tahansa, myös homo?

  Ei sukunimeä voi noin vaan muuttaa. Mannerheim joita ei noin vain saa ottaa. Ja jos haluaa uuden sukunimen, niin sitä pitää hakea erikseen, eikä hyväksyminen ole automaattinen asia.

  Itse en ymmärrä miksei samaa sukupuolta oleva pari voisi suhteensa virallistaessaan aivan automaattisesti samoin saada toisen sukunimen tai kaksoisnimen, kuten on normaalia samaa sukupuolta olevien avioliitossa. On ihmisten kiusaamista, että sitä pitää hakea erikseen. Sanoisin vain,että Niikko ei välttämättä taistele mitään vastaan vaan hänellä on mielipide asiasta ja sellainen mielipide on monella muullakin. Aivan kuten vastakkaisella puolella. Siltikään ei tarvitse taistella.

  On kuitenkin hyvä huomata, että eri vähemmistöt seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ohella esim. Kun puhutaan homopareista, niin heti kaikki ajattelevat ainoastaan anaaliyhdyntää kahden miehen kesken Entäs naisparien vastaavat toiminnot?

  No, minusta tuo on ala-arvoista. Ei kai heteropareistakaan kukaan ensimmäisenä ajattele, että mitä kukin työntää minnekin ns. Eli kiteytettynä ihan kuin ainoastaan homot vain panisivat ja panisivat aamusta iltaan. He elävät aivan normaali perhe-elämää suurimmaksi osaksi ja tottakai siihen kuuluu myös seksi aina aika-ajoin. Odottelen sitä, että koska maassamme syntyy voimakkaampi liike homoparien puolesta.

  Kanssaihmisten ei tule missään tapauksessa hyväksyä homovihaa. Minusta tämä liike on ollut olemassa jo pidemmän aikaa ja paljon hyvää on saatu aikaiseksi esim. Paljon työtä on kuitenkin vielä tehtävänä - kuten tästäkin keskustelusta voidaan päätellä. Vai kansanliike homojen puolesta Taitaa sinä päivänä kyllä lehmet lentää kun tuo kansanliike näkee päivänvalon.

  Kansan valta tuhoaa demokratian. Erinomaisen ajattelemaan paneva demokratian ja kansan vallan ominaisuuksien tarkastelu! Reilut sata vuotta sitten itkettiin naisten äänioikeudesta.

  Ei ollut ihmisillä silloinkaan parempaa tekemistä. Ja nyt saavat naiset sitten äänestää! Minkälaisilla argumenteilla naisten äänioikeutta yritettiin tukahduttaa? Tässä muutamia laadukkaita esimerkkejä:. Jees, ihan hyviä pointteja. Tuntuu tosiaan että tässäkin keskustelussa käytetyt vastapuolen argumentit olen kuullut jo aiemmin - esim. Nykyinen parisuhdelaki vastaa avioliittolakia.

  Ainoa poikkeus on se, että vihkiminen tapahtuu maistraatissa ei kirkossa. Kirkon sisällä on väläytetty, että jos siirrytään ns neutraalin avioliittolakiin, he luopuvat vihkioikeudesta.

  Luuletko että Pohjanmaan lestadiolaispappi siunaa homo tai lesboparin? Se sitten perustuu harkintaa, johon ei voida ketään pakottaa. Suomessa on yhteensä noin rekisteröityä parisuhdetta. Ovat siis ehdoton vähemmistö noin 2. Meillä Suomessa ei ole mahdollista moniavioituminen, mutta muualla maailmassa se on. Esimerkiksi harhaoppi moonilaiset menevät naimisiin monen kanssa, mormoneissa on USA: Ja tämä on hyvin yleistä Lähi-Idässä. Jos tämä laki avataan, meidän on tasa-arvon takia myönnettävä mm.

  Seuraavaksi joudutaan avaamaan ikäraja. Mikä on ikä, jolloin voi mennä naimisiin. Onko se 15 vai 13 vuotta tai niin kuin islamilaisissa maissa tyttöjä naiteaan jo 9-vuotiaina. Jos nykyisessä parisuhdelaissa on on kehittämistä, tehtäköön sitä, mutta mielestäni noin 2.

  Sitten tämä raamattu juttu. Aina kun homot ja lesbot "puolustavat" oikeuksiaan he sanota että raamattu on satukirja ja sitä ei tarvii uskoa. Siinä erittäin suuri ristiriita.

  Ei tasa-arvoinen avioliittolaki tarkoita tätä, vaan että nimenomaan siviilivihkiminen olisi kaikille tasa-arvoista - sukupuolesta riippumatta. On sitten edelleen uskonnollisten yhdyskuntien oma asia, ketä he vihkivät. Suomessa on edelleen voimassa uskonnonvapaus - ja hyvä niin. Avioliittolakimmme on täysin tasa-arvoinen: Parisuhteet eivät ole täysin tasa-arvoisia, mutta niiden ei kuulukaan olla, lapselle kuuluu oikeus isään ja äitiin.

  Minusta tuo vertailu insestiin ja polygamiaan ontuu. Homojen oikeus avioliittoon perustellaan homoseksuaalisuuden taipumuksella, joka on ilmeisesti yhteiskunnassa hyväksytty ja tunnustettu taipumus. Taipumus insestiin taas ei ole taipumus lainkaan, vaan osa homo-ja heteroseksuaalisen käyttäytymisen kirjoa.

  Kun veli ja sisar harrastavat seksiä toistensa kanssa, he ovat heteroita. Vaikka ajatus sinänsä ei ole houkutteleva, veljellä ja sisarella on oikeus tässä maassa harrastaa keskenään mitä lystäävät. Heidän naimisiin menoaan ei kuitenkaan voi perustella taipumuksella se enempää kuin halua sitoutua useampaan naiseen kerralla. Olen itse ollut tätä sukupuolineutr avioliittolakia vastaan mutta voisin hyväksyä sen jos voisin olla vakuuttunut että tämä juttu on lopullisesti käsitelty.

  Tähän on kulutettu niin paljon aikaa ja energia ym mutta luultavasti teidän ruokahalunne kasvaa syödessä. Hyökkäätekö seuraavaksi sananvapauden kimppuun. Käsittääkseni ruotsissa veljespuolueenne haluaisi panna kaikki kristityt konservatiivit telkien taakse koska he ovat kanssanne eri mieltä. En itse pidä tätä niin tärkeänä enkä sano muuta kuin että minusta väitteet että tämä olisi ihmisoikeus kysymys halventaa niitä jotka ovat joutuneet todellisten ihmisoikeusloukkausten kohteeksi.

  Itse asiassa nimenomaan ihmisoikeuksien takia tämä pitäisi hylätä jottei Suomessa tulisi Åke Greenin kaltaisia oikeudenkäyntejä jotka loukkaava uskonnonvapautta. Väitän, että Ruotsin Vihreät eivät aja kristittyjen konservatiivien linnaan laittamista. Tämähän on paitsi tasa-arvo- niin myös poliittinen kysymys ja siitä voi toki olla eri mieltä.

  En silti ole edelleenkään ollut kovin vakuuttunut vastapuolen argumenteista, miksi valtiollinen tasa-arvoinen avioliittolaki olisi uhka kenellekään? Pressiklubissakin todettiin, että termi "avioliitto" on tietyllä tavalla "pyhä". Tässä asiassa ei päästä etenemään niin kauan kuin sotketaan keskusteluun avioliitto-termi.

  Rekisteröity parisuhdekin on kummallisuus terminä. Miksi ylipäätään "suhde" pitää sekoittaa lakiin?

  : Suomi keskusta anaalipano

  Pientä pillua escort service tallinn 355
  Suomi keskusta anaalipano Prague incall suomi live porno
  ELOKUVATEATTERI HÄMEENLINNA MAXIM LIIAN KOVA EREKTIO Homojen oikeus avioliittoon perustellaan homoseksuaalisuuden taipumuksella, joka on ilmeisesti yhteiskunnassa hyväksytty ja tunnustettu taipumus. Pelkkä asioiden kritisointi ja ongelmien esiin tuonti suomi keskusta anaalipano riitä. Eli homofobia ja homo inho on sitä että itsessä oleva piilohomous tekee sinunkaltaisesi ihmiset agressiiviseksi ja hyökkääväksi homoja kohtaan. Nuoret tytöt kyselevät että onko pakko heti antaa sitä toista myös? Tulevan maallisen lain mukaan perhe Suomessa perustuu pariliittoon, jonka muodostaa kaksi täysivaltaista AIKUISTA, jotka eivät ole lähisukulaisia keskenään eivätkä sitoutuneita toiseen pariliittoon. Is homofobia associated with homosexual arousal?
  Niin Kalle Näissä homotauksissahan lapsi saa 2 isää tai 2 äitiä. No tuollainen touhu on ilmaus samasta rappiosta. Kansanedusta Niikkon kannattaisi tutustua aiheeseen ja miettiä mistä omapelko johtuu? Kommentoin yleensä Virheiden juttuja näin vastavoimana. Eikös tärkeintä kuitenkin ole itse asia ja mikäli joku puolue tai liike ottaa jonkun hyvän asian ajaakseen, niin eikö sitä asiaa silloin kannattaisi tukea, vaikka ei olisi ko.

  Suomi keskusta anaalipano

  Eli paskaa on aina peräsuolessa, ja anaalipano on siis ihan hiton likaista hommaa. . Luulen että Suomessa on enemmän naisia jotka kieltäytyy fistaamasta. Suomessa lakien ja perusoikeuksien pitää olla kaikille samat, eikä niistä voi Itä -Suomen poliisilaitos on pidättänyt poliisimiehen virastaan. . vilkkaimmassa lähijunassa Pariisin keskustassa - poika saa ilmaiset matkat vuotiaaksi saakka. Sääntöuudistus. Keskustan puoluekokous uudisti sääntöjään ja hyväksyi sääntömuutoksen sunnuntaina Sääntöuudistusta on valmisteltu vuodesta.

  Milf finland ilmaista suomi pornoa