Recent Posts

  Sihteeriop ruskea tiputteluvuoto

  sihteeriop ruskea tiputteluvuoto

  THAI HIERONTA RAAHE PILLUA OULU

  WILMA KARKKILA POPPERS MISTÄ SAA

  Xxx girl pillun nuoleminen

  Tyypin 2 diabeteksen hiljaiset merkit — suomalaista sairastaa tietämättään. Voit halutessasi valita naislääkärin ja kun ilmoitat hänelle, ettet ole harrastanut seksiä, hän osaa varautua toisenlaiseen tutkimukseen. Menkkoihin on noin 1½-2 viikkoa Itselläni on ollut sihteeriop ruskea tiputteluvuoto raskaudessa noin. Kuukautiset olivat normaalisti, mutta nyt noin viikko niiden loppumisen jälkeen on jo kahtena päivänä tullut limaista, ruskeaa vuotoa. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Lihavuus ja varsinkin vakava lihavuus aiheuttavat monenlaisia riskejä raskauden aikana.

  Tämä johtuu siitä, että emättimen verenvuoto voi olla oire jostakin vakavasta lisääntymiseen liittyvästä ongelmasta. Vaikka tätä vuotoa ei siis pidetä normaalina ilmiönä, se ei kuitenkaan ole mikään kovin epätavallinen asia, eikä emättimen verenvuoto myöskään aina tarkoita sitä, että jotain vaarallista olisi meneillään naisen kehossa.

  Siksi onkin tärkeää, että kaikki naiset ovat hyvin tietoisia tästä ilmiöstä sekä sen mahdollisista syistä — ei siis kannata vetää liian äkkinäisiä johtopäätöksiä, vaikka asia olisikin huolestuttava. Jatka lukemista, sillä seuraavassa kerromme tarkemmin kuukautisten välisen verenvuodon syistä ja niiden vakavuudesta. Epätavallisesta emättimen verenvuodosta on kyse silloin, kun ilmenee pientä verenvuotoa kuukautiskierron viimeisenä päivänä tai ennen sitä kun kuukautiset alkavat. Käsityksenä on, että lähes kaikilla naisilla ilmenee vähintään yksi tällainen kuukautisten välisen verenvuodon tai tiputteluvuodon ajanjakso elämänsä aikana.

  Useimmissa tapauksissa asiaan ei kuitenkaan ole mitään sellaista syytä, joka antaisi aiheen huoleen. Tästä huolimatta terveydenhoidon asiantuntijat ja gynekologit suosittelevat, että nainen kävisi lääkärillä, mikäi tätä oiretta ilmenee, sillä se saattaa myös olla oire jostakin vakavammasta ongelmasta, kuten esimerkiksi syövästä tai syöpää edeltävästä kehon häiriöstä. Tämä estrogeenin määrän kasvu voi aiheuttaa kuukautisten välistä vuotoa etenkin silloin, kun on kyse Yleensä näissä tapauksissa veren väri vaihtelee vaaleanpunaisesta ruskeaan, ja joskus ilmenee sen lisäksi valkoista limaista vuotoa ja kramppaamisen tyyppistä tunnetta alavatsassa.

  Fyysinen ja psyykkinen stressi voivat myös olla suorassa suhteessa epätavallisen kuukautisten välisen verenvuodon kanssa. Jännityksen ja stressin aiheuttamat aivojen muutokset saattavat vaikuttaa naisen normaaliin kuukautiskiertoon,  ja tämän seurauksena voi ilmetä rusehtavaa vuotoa kuukautisten jälkeen tai niitä ennen.

  Raskauden ensimmäisten viikkojen aikana epätavallista emättimen verenvuotoa voi ilmetä siksi, että sikiö kiinnittyy kohtuun. Onneksi muillakin näyttää olleen samaa, ei varmaan ole mitään "vaarallista". Voi olla ovulaatiosta, keltarauhasen vajaatoiminnasta, pco: E-pillereitten käyttäjillä esiintyy useinkin. Etsiskelin tietoa aiheesta, sillä huolestuin itse omasta ruskeasta vuodosta. Menkat oli jo alkukuusta, joten joku välihomma on kyseessä. Niin mikä tuo PCO on?

  Menkkoihin on noin 1½-2 viikkoa Voi vaihdella jonkin verran, yksi arvio on päivää. Mulla oli kanssa kierron puolivälissä tuollaista ruskeaa vuotoa päivän verran melkein joka kerta silloin kun söin pillereitä. Loppui heti kun jätin pillerit siitä on jo 15 vuotta , eikä ole sen jälkeen näkynyt. Minua vaivaa myös outo vuoto. Valkovuodon seassa muutama viiru verta. Mitä se voi tarkoittaa? Menkkoihin pitäisi olla reilu kaksi viikkoa. Tässä pari päivää sitten kävi kumma juttu.

  Varsinkin silloi kun olin yhdynnässä poikaystäväni kanssa, silloin verta tui paljon. Myös minulla on ruskeaa välivuotoa. Enkä ole 5 vuoteen käyttänyt hormonivalmisteitakaan - avioliitossa ehkäisynä kondomi. Olen syönyt pillereitä eikä mitään vuotoja, nyt ollut ilman ehkäisyä 5kk ja tässä kierrossa alkoi vuoto. Tulee lähinnä vaan vessakäyntien yhteydessä pyyhkiessä, harvoin joskus vähän housuihinkin, on siis ruskeaa valkovuotoa. Papassa juuri kävin, kaikki kunnossa.

  Tuhru kestänyt mulla kohta jo 2vkoa ja odottelen nyt menkkoja alkaviksi. Jos jatkuu vielä ensi kierrossa niin täytyy kysyä lääkäriltä.. Lisäksi välillä koskee alavatsaan.. Ihana lukea että en ole ainoa, sillä olen ollut tässä melko hermona Jätin pillerit pois kesäkuun lopussa jonka jälkeen muutamat menkat tulivat melko säännöllisesti ilman ongelmia tai välivuotoja.

  Nyt sitten viime menkkojen loppumisesta kun oli kulunut vajaa viikko, alkoi ruskea vuoto, jota on nyt kestänyt nyt viikon verran. Välillä myös alavatsaan sattuu ja tuntuu muutenkin ihmeelliseltä koko alavatsa. Onko kenelläkään tietoa mitä tämä voisi olla? Sama juttu; ootko käynyt papassa milloin? Eli älä murehdi, tiedän että on ärsyttävää mutta odota menkkoihin asti.. Oon vuotias tyttö, neitsyt ja tällee..